Magazin > Film & Glasba & TV
17693 ogledov

Spremembe na RTVS: Jonasa zamenjal mlajši voditelj

Jonas Žnidaršič Adrijan Pregelj
Zakaj so se odločili za to spremembo, niso sporočili ...

Četrta sezona oddaje Kaj dogaja? se vrača na male zaslone z izjemnim komikom in imitatorjem Tilnom Artačem, ki bo tokrat nastopil v vlogi voditelja. Pred njim je oddajo vodil Jonas Žnidaršič

O tem, kaj gledalce čaka v svežih oddajah, je novi voditelj povedal: "V novi sezoni Kaj dogaja? lahko pričakujete več glasbe, več imitacij, več rubrik, popolno uravnoteženost programa, če bo sila pa lahko pride tudi Tilen Artač." Oddaja Kaj dogaja? bo znova vsako soboto ob 20.55. uri na TV SLO 1 na svojstven način strnila aktualno tedensko dogajanje. Za nadsinhronizacije v Of D Rekord bosta poskrbela Tilen Artač in Jure Mastnak. Najbolj nenavadne zgodbe pa bosta na terenu za rubriko Kje dogaja? beležila dopisnika Admir Baltić in Miha Brajnik.

Kdo dogaja? bo v studiu pripeljal najbolj zanimive in aktualne goste iz sveta zabave, kulture, športa in tudi politike. Oddaja pa se bo tako kot doslej zaključila s priljubljeno Malo teraso, ki bo še naprej v znane slovenske napeve spretno upesnila najbolj odmeven dogodek minulega tedna. Zanjo bosta redno skrbela Tilen Artač in Igor Bračič, ki se jima bodo občasno pridružili tudi glasbeni gosti.
Rednim rubrikam pa se bo v tokratno jesen pridružila nova z naslovom: Popolna uravnoteženost programa oziroma krajše - PUP.

Kaj dogaja? | Avtor: RTVS RTVS

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 6
  • Avatar Lendevella
    Lendevella 00:47 12.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • anton55 13:27 11.september 2020.

    Mogoče pa bo kaj iz te klape,bomo videli.

  • gregor51 09:49 11.september 2020.

    javna hiša in njihovo kolobarjenje...zaprt to rdečo utrdbo

Sorodne novice