Magazin > Film & Glasba & TV
514 ogledov

Teja in Jani seksala

Teja Jani Gostilna išče šefa voyo.si
Branko, Jani in Teja so se igrali igrico "resnica ali izziv", kjer je lepotička priznala, da do Janija goji globlja čustva. Zdaj pa sta se golobčka dala tudi dol.

V šovu Gostilna išče šefa postaja vse bolj vroče. Teja in Jani sta se namreč precej zbližala … tudi pod rjuhami. Pretekli teden sta le božala in poljubljala, sedaj pa sta še seksala.

Čustva drug do drugega sta dolgo skrivala in zatrjevala, da ste le zelo dobra prijatelja. Včeraj pa je Teja priznala, da do Janija čuti veliko več kot le prijateljstvo. To je iz nje izvlekel Branko, ki je predlagal igro "resnica ali izziv". Jani pa je bil pri odgovoru na isto vprašanje bolj previden. "Do Teje čutim marsikaj," pravi.

Tako Tejo kot Janija zunaj čakata partnerja.

Komentarjev 6
  • wester62 14:40 13.november 2012.

    e ste naivni. pa kdo pri milem bogu je sploh kaj videl in še bolj kdo je sploh videl sex. jaz ne, in to je dejstvo. zame so to igre samo za gledalce ,ki pridno zaradi takih stvari zapravljajo denar. ...prikaži več vsak lahko odejo premika, a kamere to lahko zelo prepričljivo prikažejo povsem drugače kot je res. to je pač bila njuna igra in to je to.mislim ,da tudi sama nista tako butasta in bebca. pač to je ŠOV.lp

  • Nogo Bozo 20:53 12.november 2012.

    ovu Teju nebi taknuo ni štapom !

  • Ronald Reagan 18:27 12.november 2012.

    Kuri me bolac...