Magazin > Film & Glasba & TV
3913 ogledov

To boste na televiziji lahko spremljali ob nedeljah zvečer

gledanje televizije, televizija
Pogrešate Znan obraz ima svoj glas? Nedeljske večere boste lahko zapolnili s spodnjimi vsebinami.

Jesenske nedeljske večere je marsikatero dnevno sobo polnil zvok svetovnih glasbenih uspešnic, ki so jih izvajali nastopajoči v priljubljeni poptevejevi oddaji Znan obraz ima svoj glas. Šova je konec in nastopilo je novo obdobje. S čem si boste lahko nedeljske večere krajšali to zimo? Spodaj si preberite, kakšna razvedrila vas čakajo na Planet TV, Pop TV in na nacionalni televiziji.

Na največji komercialni televiziji POP TV nas bodo do pomladi, ko nas čaka nova sezona plesnega šova Zvezde plešejo, zabavali filmski večerji, kot nam je povedala njihova predstavnica za odnose z javnostmi. "Gledalke in gledalci se bodo ob nedeljah zvečer lahko prepustili filmskim večerom. Že v mesecu januarju pa bodo nedeljski večeri rezervirani tudi za domačo produkcijo. Prvo januarsko nedeljo nas, ob 20. uri čakajo novi deli zabavne oddaje Hipnoza: dobra zabava z Boštjanom Romihom in mojstrom hipnoze Božidarjem Grilcem. Po zaključku filmov pa se bomo na čelu z Ladom Bizovičarjem prepustili komičnemu spektaklu Na Žaru. Lado bo poleg sebe obrnil še Jonasa Žnidaršiča in Jožeta Potrebuješa. Filmski večeri bodo ostali naša stalnica vse do zvezdniškega šova Zvezde plešejo."

Gledanje televizije naše televizije Magazin Kaj bomo med prazniki gledali na slovenskih televizijah?

Na konkurenčni komercialni televiziji Planet TV bodo gledalce predvsem razvajali z uspešno serijo Sence nad Balkanom, v kateri igra postavni Sebastian Cavazza, za glasbo pa je poskrbel Magnifico.

In RTV SLO? Na nacionalni televiziji bodo na silvestrovo, 31. decembra ob 20. uri premierno predstavili slovensko nadaljevanko Mame, v kateri igrajo Vesna Pernarčič, Barbara Medvešček, Vesna Slapar, Tijana Zinajić, Lea Cok, Lotos Šparovec, Uroš Smolej, Aljoša Koltak in drugi. "Pet žensk je pet glavnih protagonistk naše nove nanizanke, ki na svež in duhovit način prikazujejo življenja zaposlenih sodobnih mam in njihovih zabavnih in manj zabavnih izkušenj z moškimi in otroki. Včasih urejene, včasih prezaposlene, včasih na voljo otrokom, včasih same za vse, enkrat dobre volje, drugič potrebujejo nujno oporo prijateljic …" nam je povedala predstavnica za odnose z javnostmi na RTV SLO. Za vse tiste, ki pa so se zaljubili v špansko nadaljevanko Modna hiša Velvet, se nadaljevanje priljubljene španske zgodbe vrača 7. januarja, ko na spored prihaja četrta sezona.

Na drugem programu pa bodo nedeljski večeri tudi v prihodnjem letu namenjeni dokumentarnim filmom oziroma ponovitvam tujih nadaljevank. "V kolikor bodo v tem času neposredni športni prenosi in prireditve, bodo seveda ti imeli prednost," so še dodali.

televizija kavč lenarjenje OGLAS Oglaševanje Presenetljivi razlogi, zakaj je gledanje televizije dobro za vas
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.