Magazin > Film & Glasba & TV
13806 ogledov

To je ljubimki napisal v voščilnico, nato pa ubil svojo družino

chris watts Profimedia
Netflixovi gledalci prepričani, da je umorjena Shanann policiji poslala sporočilo iz groba, ki ga je celo posnela kamera.

V ZDA še dolga leta ne bodo pozabili grozljivega umora 34-letne noseče Shanann in njenih dveh hčera, 4-letne Belle in 3-letne Celeste. Ženo in oba otroka je umoril 35-letni Chris Watts, ker je imel ljubico, s katero si je želel skupnega življenja.

chris watts | Avtor: Profimedia Profimedia


Watts je truplo svoje žene pokopal v plitkem grobu, punčki pa vrgel rezervoar za nafto. O umorih je Netflix sedaj posnel dokumentarni film American Murder: The Family Next Door in spet spomnil na številne žalostne informacije, ki so po tragičnem dogodku prišle na plano. Med drugim se sedaj spet govori o voščilnici, ki jo je Watts poslal svoji ljubimki ob rojstnem dnevu in v kateri je obljubil, "da se bodo letos zgodile velike stvari in se sanje uresničevale“. "Tvoja energija je neverjetna. Segreješ me, ob tebi se topim, nato pa me ohladiš kot dež,“ je še zapisal in dodal, da je neverjetna ženska.

chris watts | Avtor: Profimedia Profimedia


En mesec in deset dni pozneje je zadavil ženo in oba otroka. Sodišče je Wattsa obsodilo na dosmrtno ječo.

Znak iz groba?

Nekaj gledalcev filma pa je prepričanih, da je Shanann, ki je bila v četrtem mesecu nosečnosti, policistom poslala znak iz groba. Watts je na jutro po izginotju deklet v družbi policista obiskal soseda, da bi si ogledali, kaj je posnela njegova varnostna kamera. Ko je sosed ugasnil posnetek, se je na televiziji pojavil fetus, nato pa še lobanja. 

watss | Avtor:

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.