Magazin > Film & Glasba & TV
6503 ogledov

TV3: Če ni bilo kandidata, vskočil zaposleni

Rado Mulej in Svetlana TV3
TV3 o govoricah, da je oddaja Zmenki tik pred ukinitvijo.

Po pisanju Slovenskih novic je usoda oddaje Zmenki, ki jo predvajajo na TV3 in v kateri samskim osebam iščejo partnerja, zelo negotova. Medij tudi trdi, da so morali zaradi pomanjkanja kandidatov v oddaji nastopiti zaposleni televizije in da že nekaj časa gledamo ponovitve oddaj.

Na TV3 so za Žurnal24 povedali, da bo oddaja z Radom Mulejem kmalu spet "zaživela  posodobljeni in prenovljeni podobi in ne bo ukinjena“. "Oddajo Zmenki smo posneli na zalogo, nekaj delov oddaje pa smo tudi ponovili. Trenutna snemanja oddaje Zmenki smo prekinili zaradi prezasedenosti studijskih prostorov in obveznosti Rada Muleja ter njegove pomočnice Svetlane, ki se trenutno mudi na plesnem tekmovanju v Italiji,“ so za naš medij še razložili in priznali, da so morali v šovu kdaj pa kdaj nastopiti tudi njihovi zaposleni. "Projekt smo zastavili v sodelovanji z največjim slovenskim spoznavnim portalom Ona-on.com, kjer so nam zagotavljali kandidate v šovu, veliko se jih pa je prijavilo kar samih. Lahko pa tudi zagotovimo, da imamo na zalogi kar nekaj kandidatov, ki čim prej želijo sodelovati v oddaji, še vedno pa dobivamo prijave, pa prošnje, če lahko posredujemo kontakt nastopajočih. V času snemanja se je res tudi kdaj pripetilo, da je kdo od že potrjenih kandidatov ni prišel, ali pa je tik pred zdajci odpovedal in takrat so vskočili tisti, ki so imeli čas in so si tega seveda želeli in so z veseljem nastopili v oddaji. Lahko se je zgodilo, da je bil kandidat v oddaji tudi kdo od zaposlenih, a je bila ta oseba samska. V čast pa si prav tako štejemo tudi, da smo združili kar nekaj samskih in ljubezni željnih ljudi.“

Do nas je sicer prišel tudi podatek, da so se v oddaji Zmenki in v kvizu, ki sledi tej oddaji, pojavljali isti ljudje. "Snemanja za obe oddaji potekajo ločeno. Se je zgodilo tudi, da se je oseba prijavila tako na oddajo Zmenke kot tudi na oddaji kviz Izberi ali poberi, kar pa ne pomeni, da je nastopila v obeh oddajah," še pravijo na TV3, kjer tudi zagotavljajo, da sta obe oddaji med gledalci zelo priljubljeni. Na podatek o gledanosti še čakamo.


 

 

Komentarjev 2
  • perhan63 17:49 21.november 2017.

    jao voditelj skoz nažgan..pa žabica gor pa žabica dol...obup

  • Majazmaja 16:14 21.november 2017.

    Tole sem celo poskušala dvakrat gledati. Samo poskušala ... Po 5. minutah sem prestavila drugam, ker je voditelj popolnoma negledljiv in neposlušljiv. Govori tako, da se ga sploh ne razume, izgleda in obnaša pa se kot bi bil krepko pijan.