Magazin > Film & Glasba & TV
341 ogledov

Vanillaz naskakujeta Severno Ameriko

Mario Dragičević
Tudi blagovni giganti so njuno glasbo vzeli za svojo.

Preteklo leto sta slovenski DJ duo Vanillaz (Mark Bucić in Miha Pajk) nastopala na številnih mednarodnih festivalih in prizoriščih po vsej Evropi ter Severni Ameriki. Mnogim sta se vtisnila v spomin po glasbenem delu, ki je nastal v sodelovanju s French Montano Lose Control.

Njuno glasbo so predvajali velikani kova David Guetta in Hardwell ter drugi. Predvajali so ju tudi na prestižnih mednarodnih festivalih, kot je Miami Music Week, MTV Europe, Kings Day, ADE in Ultra Europe Festival. Fanta sodelujeta z Global Production MGMT iz Los Angelesa, z glasbeno hišo Thrive Records, Sony Entertainment (ROW) in Universal (S. Amerika).

Če je že kdo pomislil, da je VANILLAZ dosegel vse, kar se da, je zdaj resnica taka, da bo leto 2017 še boljše, še posebej v Severni Ameriki. Njuno glasbo so za svojo vzeli blagovni giganti, kot so Bloomingdale's, Macy's, Abercrombie & Fitch.

Energična fanta poleg glasbenih uspehov nizata tudi poslovne. Pred časom sta postala obraz priznane blagovne znamke ur - Tag Heuer. Svojo globalno turnejo bosta fanta začela danes zvečer na MTV SUMMER BLAST v Poreču, kjer bo med drugim nastopil tudi Will Smith, Dimitri Vegas & Like Mike, Duke Dumont in Tinie Tempah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.