Magazin > Film & Glasba & TV
13849 ogledov

Vik in krik po MasterChefu: Ogorčenje po oddaji še nikoli ni bilo tako veliko

masterchef Pop TV
Danes bomo dobili prvega finalista letošnje sezone MasterChef Slovenija.

To novico so gledalci izvedeli včeraj in boj za dodatno pomoč v današnjem izzivu je bil srdit.

Nalogo je pripravil Bine Volčič, pomerili pa so se štirje tekmovalci. V prvem krogu sta izpadli Sanja Sirk in Špela Golob, v drugem krogu pa je Bojan Bešter premagal Anžeta Kuplenika in si zagotovil 20-minutno časovno prednost.

Njegova zmaga je razburila komentatorje na spletu. Čeprav ga mnogi tudi podpirajo, med komentarji najdemo več takih, ki Bojanu niso naklonjeni.

To je le nekaj komentarjev, ki jih objavljamo nelektorirane:

“Kako je lahko Bojan v finalu neke prestižne kuhinje, ko mu švic kaplja v hrano, z zobmi trga embalažo in pljuva na tla, hrano meče na tla, po kuhinji ima kot v svinjaku, kot oseba je nevoščljiv in škodoželen. Če je to odraz MasterChefa, potem je bolje, da se oddaja ukine.”
 
“Moje mnenje, Bojan si ni zaslužil teh 20 minut. Krožnik je izgledal kot podplat. Imel je pomoč sodnika. Riba ni bila dobro filirana. Umazan pult, da ne govorim o njegovem kapljanju vse povsod. Njegov karakter je enak njegovim krožnikom. Nespoštljiv, nesramen. Sprašujem se, kaj je obljubil, da ga sodniki spuščajo dalje. Gordon Ramsey bi ga že zdavnaj odslovil. To naj bi bila oddaja, kjer iščemo talent za kuhanje, nekoga ki bo izkoristil svoj potencial in postal odličen kuhar v kakšni restavraciji. Tako kot so bile prve sezone MasterChefa, ko smo resnično dobili vrhunske kuharje. Sedaj pa ta oddaja postaja le štala in oddaja v iskanju pajacev.”
 
“Očitno bo tišlar Bojan Binetu naredil novo spalnico!”

“Očitno sodnikom paše pire s švicom. Ko je bojan naredil napako mo je Bine povedal kaj dela narobe, Anžetu pa ne. Tudi nihče drug ni probal jedi, tako da lahko rečejo kar čejo.”
 
“MENI IN ŠE KOMU GRE V TEM TRENUTKU NA BRUHANJU...en gobčnež, en pocar, en ki je bil več pred kamerami ko ostali vsi skupaj, en ki se samo hvali in afne gunca.....taki naj bi bil zmagovalec...FUJ IN FEJ...ALI JE KOMU OBLJUBIL ALI PA VSEM IZDELAVO POHIŠTVA ZASTONJ ..to in še marsikaj nam roji po glavi.”
 
“Najbolj osovraženi tekmovalec v masterschefu do sedaj. Je pa res da je tudi najbolj gnil tekmovalec.”
 
“Se vidi da ga sodniki tiščijo naprej. Že med kuhanjem so mu pomagali kar Anžetu ne.”
 
“Mogoče je res tako kvaliteten njegov ŠVIC ki kipla v posode in se čoha po glavi in kar naprej kuha to je SODNIKOM všeč fuj.”
 
“Še sodniki so na Bojanovi strani, le kaj jim je obljubil.”

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 7
  • kladu 22:55 13.junij 2019.

    naj gre raje oblat dile,že sam karakter in odnos do prioprave jedi ne klapa z njim,pol je pa še žaljiv do sotekmovalcev...podn

  • Skipi 18:26 13.junij 2019.

    Mogoče ima pa njegov švic zelo dober okus pa je vsaka jed dobra tudi če je zanič pripravljena.

  • Janez_53 15:22 13.junij 2019.

    Spoštujem sodnike, vendar ne morem razumeti, kako lahko okušajo hrano, ki vsebuje precejšni delež Bojanovega "švica"!