Magazin > Film & Glasba & TV
1494 ogledov

Voditeljica šokirana prekinila intervju: "To se v letu 2017 ne sme dogajati!"

Brooke Baldwin Youtube
Ostala je brez besed.

Med informativno oddajo na ameriški televiziji CNN se je iz svojega studia javil radijski voditelj Fox Sport in rekel, da v popolnosti verjame samo v dve stvari: "Verjamem samo v prvi amandman in v 'joške'!"

To je ponovil še nekajkrat, tudi po tem, ko ga je voditeljica Brooke Baldwin vprašala, če ga je prav slišala. Ta je samozavestno potrdil, da ja, da je to rekel in dodal: "Samo prvi amandman in joške me nikoli v življenju niso razočarale, zato je to edino v kar verjamem."

Tema pogovora med radijskih voditeljem Clayem Travisem, voditeljico Brooke in nekdanjim urednikom televizije ESPN Keithom Reedom so bili klici, ki so jih iz Bele hiše namenili televiziji ESPN, da odpustijo svojo novinarko Jamele Hill, ki je izjavila, da je Donald Trump šovinist in rasist.

Ko je radijec to večkrat ponovil, ga je prekinil nekdanji urednik ESPN, ki je prav tako dodal, da ne more verjeti, kaj se dogaja in kaj je pravzaprav slišal.

Voditeljica je nato oba gosta prekinila in prosila režijo, da ugasnejo njuna mikrofona, saj so z debato popolnoma zašli s primarne teme. "Se opravičujem zaradi njega in zaradi tega. Konec je, žal mi je. To je končano, naš pogovor se je zaključil. Ugasnite mikfron, se vidimo. To je bilo popolnoma neprimerno," je povedala voditeljica in kasneje na Twitter napisala:: "To ni v redu, tako govoriti o ženskah ni v redu. To se v letu 2017 ne sme dogajati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.