Magazin > Film & Glasba & TV
790 ogledov

Zmagovalec Evrovizije za nasmehom skriva težko bolezen

Salvador Sobral EPA
Portugalska je sploh prvič zmagala na tekmovanju za pesem Evrovizije. Zmago na 62. tekmovanju ji je prinesel nadarjeni pevec Salvador Sobral, ki pa naj bi za širokim nasmeškom skrival težko bolezen.

Ta nadarjeni fant je žirijo in občinstvo prepričal s čustveno balado, hkrati pa je pred mnogimi s širokim nasmeškom uspel skriti dejstvo, da naj bi bil zelo bolan. Na ta način ni želel dobiti glasov. 

Sobral ni povedal, da so mu zdravniki odsvetovali odhod v Kijev, ki je gostil letošnjo Evrovizijo, kar se je po prizorišču razvedelo, ko je zamudil na vaje v ukrajinski prestolnici. 

27-letni Portugalec je živel v ZDA in v Barceloni, kjer je obiskoval glasbeno šolo Taller de Musics. Po Portugalskem Idolu se je odločil, da se bo posvetil skladateljstvu. Lani je objavil svoj prvi singel "Excuse Me", istoimenski album pa je bil na Portugalskem deseti najbolje prodajan. 

Britanski "Metro" razkriva, da Salvador nemudoma potrebuje transplantacija srca, zaradi česar po Evropi ni mogel promovirati svoje evrovizijske pesmi, tako, kot so to počeli drugi pevci in pevke. V Ukrajino je prišel brez tehničnih vaj, povsod se je premikal le v spremstvu sestre Luise, ki je na vajah vskočila namesto brata.

 

Komentarjev 7
  • Janez_53 09:06 15.maj 2017.

    Za razliko od tebe hoče ta mladenič tudi nekaj doseči! Nekaj več, kot je poležavanje na kavču in podlo kritiziranje!

  • Avatar skeptik
    skeptik 08:54 15.maj 2017.

    Kreten Janičarski

  • Kobrowsky Skrapomspy 08:41 15.maj 2017.

    Kaj ti je pa Pepičev otrok hudga stóru? :(