Magazin > Horoskop in Numerologija
3477 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 1. oktober

astrologija Profimedia
Prvi oktobrski dan bo za vas takšen.

OVEN

Splošno:
Danes bo vaša prioriteta ustvarjanje lepote in harmonije v vašem domu, pa če bodo to le utrgane sveže rože v vazi ali pa boste začeli nov veliki projekt. Čas bo pravi, da svoje življenjsko okolje spremenite v idealno pribežališče za takrat, ko se morate umakniti od zunanjega sveta. Idej imate veliko, uresničite jih!

Ljubezen:
Bodite danes pripravljeni potrebe vašega partnerja postaviti na prvo mesto. S tem boste ustvarili čustveno ravnovesje v vašem razmerju. Vaš partner bo malce raztresen in težko se bosta pogovorila. Samski pa še enkrat poglejte nekoga, ki je blizu vas. Njegovo srce bije hitreje vsakokrat, ko ste v njegovi bližini.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK

Splošno:
Danes boste srečali neko osebo, za katero se boste morali zelo potruditi pri prvem vtisu. Razkrijte svojo pravo osebnost, drugače bo kasneje prišlo do zapletov. Premislite o tem, kakšen vtis dejansko želite pustiti. Že kmalu se bo izkazalo, da bo ta oseba v prihodnosti še zelo pomembna v vašem življenju.

Ljubezen:
Strasti samskih se bodo že zjutraj razplamtele, a zelo hitro bodo tudi ugasnile. Kljub vsemu boste nocoj navdušeni nad povabilom, ki bo izpolnilo vaša pričakovanja glede simpatije. Vezani pa lahko danes pričakujete presenečenje, ki vam ga bo pripravila vaša ljubljena oseba. Ne načrtujte ničesar.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno:
Višjo prioriteto kot ima vizija v vašem življenju, več sprememb ste pripravljeni narediti, da bi dosegli sanje. Če bo šlo tokrat za večjo količino denarja, s katero bi si zagotovili občutek varnosti, raje naredite načrt. Vzemite si čas za načrtovanje. Dan bo ugoden za spremembe.

Ljubezen:
Samski boste danes finančne zadeve postavili pred čustvene. Bodite previdni, da želja po zabavi in vznemirjenju ne bo prevladala nad ostalimi, bolj pomembnimi stvarmi. Dan bo malo manj naklonjen vezanim. Lahko boste doživeli celo nekaj res slabih trenutkov, v obliki nesporazumov s partnerjem.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK

Splošno:
Običajno nimate težav s komunikacijo in se lahko pogovarjate o vsem. Ko pa bo šlo danes za izpostavljanje vaših čustev in želja, se boste zaprli vase. Pazite, da boste pogovor speljali do konca, sicer bo sogovorniku postalo preveč mučno. Ne dopustite, da bi prišlo do daljšega molka pri pogovoru.

Ljubezen:
Samski se boste spraševali, če imate morda težave zaradi vaše močne želje po svobodi. Prišli boste do zaključka, da bo potrebno spremeniti nekaj stvari, saj vam te predstavljajo oviro pri iskanju ljubezni. Vezani boste malo bolj občutljivi, zaradi česar boste še bolj skrbni in dovzetni za partnerjeve potrebe.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV

Splošno:
Nekatere stvari se bodo odvijale drugače kot pričakujete. Bodite čim bolj sproščeni in pozitivnih misli. Tudi vi ste delček tega čudovitega sveta, ki potrebuje vašo dobro energijo v teh nemirnih časih. Če ste izkušeni na nekem področju, delite svoje znanje in modrost še z drugimi ali pa izrazite to pri umetnosti.

Ljubezen:
Če ste v razmerju, bo danes vaš partner izredno posesiven, kar vas bo zelo motilo. Upravičeno! Kljub vsemu poskusite biti čim bolj mirni, minilo ga bo samo od sebe. Mnogi med samskimi pa boste nocoj iz bežne romance lahko prešli v resno razmerje. Zna se celo zgoditi, da boste našli svojo sorodno dušo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
Ker boste želeli imeti vse pod nadzorom, a vam ne bo uspevalo, boste slabe volje. V vsaki situaciji se boste pripravljeni podati v moralni dvoboj, kdo ima prav in kdo ne. Pri tem se boste le še bolj izčrpali. Mogoče bi se morali podati na kakšno krajšo pot. Dovolj bi bilo že, če bi si ogledali naravo ali zavili v kakšno trgovinico.

Ljubezen:
Samski se boste nocoj znašli v zelo veliki količini čustev. Zaradi tega pa se bo lahko zgodilo, da boste izgubili kontrolo in boste eksplodirali. To vam bo pobralo še zadnje atome moči. Vezani pa boste s svojim močnim čustvovanjem negativno vplivali na partnerja. Njegova čustva se bodo malce ohladila.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

TEHTNICA

Splošno:
Pomislite tudi na počitek, saj vas bo neko razočaranje spet postavilo na realna tla. Morda vam bo prav zaradi tega malce ponagajalo zdravje in počutje. Nekaj boste spregledali še ob pravem času ali pa boste neko situacijo videli s povsem drugim zavedanjem. Ne boste pa se mogli izogniti stresu.

Ljubezen:
Samski si boste končno dovolili začutiti optimizem, ki je v zraku. Vsaj za trenutek se boste nehali ubadati s prihodnostjo. Če boste sklenili novo poznanstvo, si vzemite čas in ne zaupajte kar na slepo. Vezani pa malo več časa namenite izkazovanju ljubezni. S partnerjem si privoščita nekaj romantičnih trenutkov.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

ŠKORPIJON

Splošno:
Danes boste začutili, da morate v svojem življenju nekaj nujno spremeniti. Kljub pomanjkanju priložnosti in motivacije, bo dan vsekakor namenjen spremembam, zato izkoristite vsak primeren trenutek. Boste pa tudi zelo ustvarjalni, sproščeni in nadvse privlačni. Previdno!

Ljubezen:
Samski lahko pričakujete povabilo na zmenek. Čeprav ponudba ne bo ravno obetavna, jo sprejmite, saj vam večer obeta nekaj zanimivih doživetij. Tisti, ki ste v razmerju, pa bodite pozorni na svoje obnašanje in razvajenost. Vsega ne morete dobiti v danem trenutku. Brzdajte se!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
Vaše počutje bo danes fantastično. Dobili boste nov zagon, vse se vam bo zdelo lepše in lažje. Poleg tega pa se boste pripravljeni soočiti z okolico. Izvedeli boste nekaj, kar vas bo razveselilo in vam dalo vedeti, da ste še vedno na pravi poti do ciljev. Bodite vztrajni in pogumni.

Ljubezen:
Pri vezanih bo še naprej vladalo pozitivno razpoloženje. Vaš izbranec izpolnjuje vaše kriterije in popolnoma nobenega razloga nimate, da ne bi bili srečni. Uživajte! Samski pa boste povsem zadovoljni s svojo svobodo, saj se boste lahko odločali sami zase in se vam ne bo potrebno nikomur prilagajati.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG

Splošno:
Čas je, da prevzamete odgovornost za svoja dejanja. Znebite se nezdravega vzorca delovanja, ki vam ne ustreza več. Dan vam bo prinesel potrebo po poživitvi prijateljskih odnosov, potrudite se in vsi boste bolj zadovoljni. Odločite se za spremembe, ki jih potrebujete.

Ljubezen:
Samski boste z ugodnimi vibracijami tako rekoč neustavljivi! Nasprotni spol boste privlačili z nenavadno magnetno silo in bilo bo smešno, če boste še vedno vztrajali pri tem, da boste samski. Vezani pa bodite pozorni na ljubezenske iskrice, ki preskakujejo med vami in neko osebo. Premislite, kaj s tem tvegate. Previdno!

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno:
Nerazložljivo izčrpani boste. Zato si zamislite kakšno očiščevalno kuro ali pa vsaj spijte več tekočine. Nekaj bo zelo vznemirilo vaše misli in svojo jezo boste stresli na ljudi v okolici. A to ne bo nič pomagalo. Sprejeti morate, da že predolgo tičite v tej navidezni kletki. Življenje vas vabi.

Ljubezen:
Samski boste po naključju spoznali osebo, ki se ji ne boste mogli upreti. Vaša domišljija bo šla tako daleč, da boste razmišljali celo o tem, kakšno poročno obleko si želite. Tudi vezani si boste današnji dan zapomnili, saj boste partnerja z lahkoto ovijali okrog prsta. In to ga ne bo prav nič spravljalo ob živce.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

RIBI

Splošno:
Začutili boste veliko pozitivne energije, igrivosti in osebnega poguma. Česarkoli se boste lotili, boste delo opravljali z veseljem. Še posebej odločni boste pri družinskih zadevah. Zvečer boste kljub temu morda malce žalostni. Če boste osamljeni, se nemudoma odpravite ven ali pa pokličite prijatelja.

Ljubezen:
Vezani boste danes lahko sproščeno uživali v krogu družine in v družbi njenih članov. Zvečer bo lahko prišlo do manjšega konflikta s partnerjem, a naj vas ta ne vrže iz tira. Samski pa danes nekomu izpovejte ljubezen, dan bo odličen za to. Ko boste enkrat izrazili osnovna čustva, bo lažje za oba.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.