Magazin > Horoskop in Numerologija
2492 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 29. oktober

Horoskop
Ribe, to je vaš dan!

OVEN

Splošno: 
Občutek boste imeli, da se vam godi krivica, vendar boste popolnoma sami odgovorni za vse, kar se vam bo dogajalo. Ne obtožujte drugih, ker ne bodo nič krivi. Analizirajte svoje delovanje in dokopali se boste do vzroka. Premalo časa namenjate svojemu počutju. Odpravite se na svež zrak.

Ljubezen: 
Samski boste danes trpeli zaradi izgubljenega upanja v iskreno ljubezen, ob tem pa bo trpela tudi vaša samopodoba. Navaditi se boste morali na previdnost pri odločanju, kdo je vaš prijatelj in kdo sovražnik. Vezani pa boste sami sebe prepričevali, da ste srečni, čeprav vam izkušnje kažejo prav nasprotno.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK

Splošno: 
Razmišljali boste o naslednjem koraku, kar bo zaposlilo vsako minuto vašega dne. Za trenutek opustite naporne misli in se posvetite čemu bolj lahkotnemu. Pokličite prijatelje, ki jih že dolgo niste videli. Današnji dan bo več kot primeren za druženje, sprostite se v dobri družbi.

Ljubezen: 
Samski boste danes dobili nekaj zanimivih ljubezenskih ponudb. Obstaja pa tudi možnost, da boste zaradi neke simpatične vam osebe pristali v težavah. Nikar se ne zapletajte z neznanimi osebami. Tudi vezani boste nocojšnji večer preživeli v družbi prijateljev, saj se bosta s partnerjem spet skupaj odpravila ven.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno: 
Vaš odrezav jezik vam bo danes lahko povzročil kar nekaj težav, če ga ne boste brzdali. Ne samo, da boste povzročili prepire, vse skupaj se bo lahko razvilo tudi v večje zamere, še posebej v ožjem družinskem krogu, zato bodite previdni. Če že dalj časa razmišljate o nekem nakupu, delajte na njegovi uresničitvi.

Ljubezen: 
Vezani se boste danes s partnerjem sporekli glede neke zadeve, ki jo že dalj časa prelagata. Tisti, ki ljubezen svojega življenja še iščete, pa boste dobili nocoj kar nekaj odličnih priložnosti za vstop v zvezo. Okoli vas bo mrgolelo pripadnikov nasprotnega spola, saj jih boste privlačili kot magnet.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK

Splošno: 
V službi se dogaja nekaj, kar vam tudi na današnji dan ne bo dalo miru. Vsaj za en dan v tednu se poskušajte otresti vseh skrbi. Nujno namreč potrebujete novo moč. Jutri vas že spet čaka dolg in naporen delovni dan. Če boste pri čem danes potrebovali pomoč, le zaprosite zanjo.

Ljubezen: 
Samski se danes z ljubeznijo ne boste preveč obremenjevali. Odlično se boste počutili v družbi prijateljev, ki vas dobro poznajo. Oseba, ki vam je že dalj časa všeč, pa bo končno naredila korak proti vam. Vezani se boste srečevali s starimi težavami, ki vas tarejo že dalj časa.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV

Splošno: 
Nekomu se kar ne boste mogli upreti, čeprav veste, da iz njegovih ust prihajajo le laži. Za posledice boste torej krivi sami. Današnji dan bo sicer primeren za organizacijo in druženje, zato povabite na kosilo svoje bližnje. Povabila se bodo neznansko razveselili, saj ste odličen gostitelj.

Ljubezen: 
Vezani lahko pričakujete v razmerju nekaj napetosti, ki se bo lahko spreobrnila tudi v večje prepire in celo pomisleke o smislu zveze. Šele proti večeru bosta s pomočjo neke tretje osebe sklenila dogovor. Samskim pa se po dolgem času obeta srečanje s starim prijateljem. Bodite previdni pri sprejemanju odločitev.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno: 
Spoznali boste, da ste se ušteli, vendar nikar ne obžalujte storjene napake, saj jo boste lahko kaj kmalu popravili. Ohranite optimizem ter upanje in potegnite iz te izkušnje nekaj dobrega. Manj sreče boste imeli danes na ljubezenskem področju. Samski boste pri neki osebi brcnili v temo.

Ljubezen: 
Pred samskimi je razburljiv dan, v katerem se vam obeta kar nekaj na novo sklenjenih poznanstev, samo nikar ne izdajte prehitro svojih občutij. Vezani pa boste težko ostali mirni, saj vas bo partner že zjutraj spravil v slabo voljo. Če boste ohranili mirne živce, bosta lahko prepir zatrla že v kali. Negujta ljubezen.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

TEHTNICA

Splošno: 
Današnji dan dobro izkoristite, saj bo čas zelo spodbuden. Lahko da se boste posvetili branju knjig ali pa celo učenju. V vsakem primeru se boste naučili veliko novega. Dan pa bo odličen tudi za pisanje ter druženje s prijatelji. Večera pa nikar ne preživite sami doma.

Ljubezen: 
Tisti, ki ste v razmerju, boste nad današnjim dnem popolnoma navdušeni. Dan boste začeli polni energije. Partnerja boste razvajali z vseh strani, zato bo nocoj »plesal tako, kot boste vi godli«. Samski boste preživeli nekaj strastnih trenutkov v družbi neznane osebe, ki pa sicer ne bodo trajali dolgo in tudi ne bodo obetali nič resnega, a imeli se boste lepo.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno: 
Ljubezen vas že čaka za vogalom, le ozreti se morate okoli sebe. Ne izgubljajte časa za nekoga, ki vam že predolgo ne namenja nikakršne pozornosti. V morju kar mrgoli rib. Prav je, da ste izbirčni, vendar ne sodite človeka le po videzu, saj se velik del skriva v notranjosti. Danes pojdite v kino ali v gledališče.

Ljubezen: 
Vezani boste imeli občutek, da ste se znašli na bojnem polju, saj s partnerjem ne bosta našla skupne besede. Enostavno počakajte, da bo današnji dan minil, jutri pa se zberite in nadaljujte današnji razgovor. Samski se nocoj odpravite v družbo, saj se vam obeta zanimivo srečanje.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno: 
Nekemu družinskemu srečanju se boste danes težko izognili, zato bi bilo najbolje, da tega niti ne poskušate. Navsezadnje ste lahko srečni, da imate takšno družino. Hvaležnost za to bi lahko večkrat pokazali. Partnerju danes ne boste posebej naklonjeni, saj vas bo razjezil. 

Ljubezen: 
Vezani imate pred seboj nekoliko nemiren dan. Partnerju nikakor ne boste znali razložiti, kaj od njega pričakujete. Samski pa boste danes srečali osebo, ki bo spremenila vaše ljubezensko življenje. Tudi tistim, ki o ljubezni že dalj časa niste razmišljali, se bodo nocoj zamajala tla pod nogami.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG

Splošno: 
Danes boste polni navdiha in intuicije, zato ju skrbno privarčujte do jutri, ko ju boste lahko uspešno uporabili na delovnem mestu. Danes boste sicer nagnjeni k prepirljivosti, zato se skušajte brzdati, saj z vzkipljivostjo ne boste dosegli ničesar. Predstavite se nekomu, ki ga že dalj časa opazujete.

Ljubezen: 
Vezani izkoristite popoldne za druženje s partnerjem. Oba bosta na novo odkrila, zakaj sta se nekoč zaljubila in kakšni so bili tedaj vajini cilji. Če se bosta poglobila v želje, bosta ugotovila, katere še lahko uresničita. Samski pa boste naredili napako. Porušili boste zaupanje, ki vam ga je po hudih naporih uspelo vzpostaviti s simpatijo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno: 
Danes bodo v ospredju prijateljstvo, razumevanje in harmonični odnosi. Čas bo nadvse primeren za branje, druženje in pa tudi potovanje. Če vam čas ne dopušča, pa skočite vsaj na kakšen izlet s partnerjem ali prijatelji. Spoznali boste nove ljudi in se domov vrnili polni utrinkov in pozitivnih spominov.

Ljubezen: 
Današnji dan bo vezanim prinesel kar nekaj dobrih novic in veliko možnosti za uspeh v ljubezenskih zadevah. Tudi večer čim bolje izkoristite. Samski pa boste dobili nocoj izjemne priložnosti za vstop v novo ljubezensko zvezo, a se vseeno prehitro ne spustite v avanturo, saj bi vas neka oseba nasprotnega spola lahko izdala.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI

Splošno: 
Ponosni ste na vsak korak, ki ste ga storili tako na poslovnem kot na zasebnem področju, pazite pa, da vas prevzetnost ne bo pripeljala predaleč od zastavljenih ciljev, saj bi se lahko izgubili. Ves čas ostanite na realnih tleh, saj boste lahko le s takim pristopom tudi vnaprej nizali uspeh za uspehom.

Ljubezen: 
Samski boste danes zelo priljubljeni. Oseba, ki vam je že dalj časa všeč, vas bo danes končno opazila. Izkoristite večer in končno navežite stik z njo, izgubiti tako nimate česa. Vezani pa imate pred seboj popolnoma običajen dan, vam bo pa zato večer prinesel nekaj več romantike.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice