Magazin > Horoskop in Numerologija
13809 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 1. marca 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Ovire vas ne bodo ustavile, kar si želite boste naredili in sicer na pogumen ter strasten način.

Zadevam boste na vsak način skušali priti do dna, ter dojeti bistvo težav in zoprnih situacij. Tudi težavne zgodbe se lahko lotite brez predsodkov, zadeve lahko uredite hitro in po spontani poti, samo zaupati bo treba vase. Ne bo vam težko voditi, svetovati in pomagati, ne da bi karkoli pričakovali v zameno. V ljubezni pričakujte zanimive predloge. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Določena situacija, ki vam na prvi pogled deluje neustrezna, vas usmerja tja, kjer so dobri rezultati. Zapomnite si, napredujete lahko le notranje umirjeni, kar pa z energijo škorpijona ne bo enostavno.

BIK 
Ne pozabite, da se lahko nekdo, ki ga že nekaj časa dajete na stranski tir, naveliča vaših neprestanih obljub. Pogum in odločnost bosta v zatonu, zato se boste težko pravilno usmerili.

DVOJČKA 
Pazite, da ne boste za različne zaplete, ki vam preprečujejo, da bi prišli do cilja, nekoga direktno obtožili. Nikar ne pretiravajte z napetim delovanjem za vsako ceno, saj vas lahko drago stane.

RAK 
Težko se boste zaradi lune v znamenju škorpijona sprijaznili z dejstvom, da še ni prišel čas, da bi se premaknili stopničko višje. Previdno delovanje s financami bo najboljša izbira. 

LEV 
Prilagodite se, v nasprotnem primeru se boste zaradi lune v znamenju škorpijona znašli v nervozni situaciji. Določene zadeve so jasne, zato vam ni treba več čakati na to, kako se bodo razvile.

DEVICA 
Najbolj uspešni boste tisti, ki pri svojem delu potrebujete spodbudo. Še vedno preveč razmišljate o nedokončani situaciji, namesto da bi zavihali rokave in se podali v zaključevanje.

TEHTNICA 
Če boste budni, boste spontano ujeli koristne namige za uspešno kariero. Ni vse tako negativno, kot se zdi na prvi pogled, zato ne igrajte vloge žrtve in se nikar neprestano ne pritožujte.

ŠKORPIJON 
Nekdo od bližnjih želi, da vložite več truda vase, zato ne bodite jezni, ko vam bo želel svetovati, kaj bi morali narediti. Pri delu preveč tvegate, zato se pripravite na manjši poraz.

STRELEC 
Bolj kot boste brskali, težje se boste zaradi pridiha skrivnostnosti, ki ga prebuja vpliv lune v škorpijonu, odločili. Vse skupaj ne bo zahtevno, saj ste v resnici komaj čakali, da se nekaj premakne.

KOZOROG 
Če boste glede osebne odločitve vprašali vse po vrsti, bo morda najbolje, da zadevo, ki vas bremeni, prespite. Ocenjevali boste odzive na nekaj, kar ste naredili ali povedali pred kratkim. 

VODNAR 
Zanimalo vas bo, kateri sodelavci so do vas iskreni in kaj se utegne skrivati za tistimi, ki morda niso. Analitično usmerjeni boste sestavljali zadeve v celoto, prepričani, da vam lahko uspe.

RIBI 
Posvetilo se vam bo, kaj bi morali na področju financ, kjer ste v zagati spremeniti. Zdaj vam preostane le še to, da od idej preidete k dejanjem. Odmislite vse, kar je pretirano ali nerealno.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.