Magazin > Horoskop in Numerologija
5184 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 30. avgusta

astrologija, horoskop, vedeževanje
Bo danes prav vaš srečen dan?

OVEN

Splošno:

Danes boste bolj pasivni. Zavedali se boste, da so pred vami zelo pomembni opravki, a se jim boste danes spretno izmikali. Razmišljali boste le o druženju in zabavi s prijatelji. Sprva opravite delo in si nato privoščite oddih. Danes bodite pozorni na lastno kritičnost. Najprej pomislite nase, šele nato kritizirajte druge. Spoznali boste, da tudi vi niste popolni. 

Ljubezen:
V ljubezni boste vezani zelo občutljivi. Ne skušajte vse krivde zvaliti na partnerja. Čas je, da se vprašate, čemu tak odnos do najbližje osebe. Pokažite malo več spoštovanja, saj tega trenutno primanjkuje. Predstavnice nežnejšega spola boste do partnerja čutile ogromno strasti in poželenja, zato je pred vama zagotovo iskriv večer. Samski ne obupajte!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK

Splošno:

Pri delu boste tudi danes izjemni. Dobro veste, kaj vse morate postoriti, preden si boste lahko privoščili zaslužen počitek. Obetaven čas za spremembe pri delu za vas šele prihaja. Danes boste uspešno dokončali star projekt, zato boste pripravljeni na novosti. Bodite previdni v odnosih, saj se bodo med vami in sodelavcem lahko pojavili konflikti.

Ljubezen:
Tisti, ki ste vezani, boste ob osebi, ki vam je trenutno najbližje, kar žareli. Imeli boste občutek, da se predajate nori zaljubljenosti. Partner vas bo zasipal s pozornostjo. Čarobnost med vama s partnerjem bo vidna danes in tudi v prihodnosti. Samski boste danes zažareli v vsej svoji podobi. Novo poznanstvo vam zagotovo ne bo ušlo, seveda, če se boste odpravili ven.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno:

Pri delu boste danes razdvojeni. Razmišljali boste o tem, kaj vse vas moti, toda ne boste prepričani, ali bi to zaupali tudi nadrejenim. Ohranite mirno kri. Nikjer ne boste popolnoma zadovoljni. Razmislite, ali je menjava službe res tisto, kar si lahko privoščite. Počutje: bodite pozorni na bolečine v želodcu. Skušajte nadzorovati svojo živčnost.

Ljubezen:
Predani boste le eni osebi. Tako moški kot ženske boste z mislimi pri partnerju. Res je, da ste zaljubljeni in da vam ta občutek ne gre iz glave. Vsekakor pričakujte obetajoč večer v čustvenih ozirih. Moški boste presenetili svojo najdražjo z romantično večerjo. Prav je tako, saj boste s tem pričarali občutek lastne nenadomestljivosti. Samski boste danes nagnjeni k spogledovanju.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 2


RAK

Splošno:

Danes boste zelo pridni. Prizadevali si boste dokončati določen projekt, na katerem ste pred kratkim pričeli delati, toda ne pričakujte rezultata že danes. Morda bi bilo pametno razmisliti o tem, kako močno se vam mudi. Morda ne bi bilo slabo, da bi si nekaj dela pustili za jutri. Vsekakor si danes ne naložite preveč opravil. 

Ljubezen:
Tisti, ki ste v razmerju, boste veseli, da je obdobje nesporazumov za vami. Med vama s partnerjem se bo ponovno oblikovala tista vez, ki ste jo tako pogrešali. Čutili boste, da sta povezana v vseh pogledih. Če ste samski in se boste danes odpravili ven, obstaja možnost krajše avanture. Ohranite razum tudi v večernih urah.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV

Splošno:

Danes boste izredno občutljivi. Pri delu se boste želeli osredotočiti na opravila, toda čutili boste, da vas nekdo neprestano ovira in moti. Ohranite mirno kri. Čeprav boste jezni, lahko to izrazite na miren način. Delo bo tako opravljeno. Pri počutju pazite na težave, ki ste jih v preteklosti že imeli. Skušajte jih preprečiti.

Ljubezen:
Tudi v ljubezni boste danes izražali svojo občutljivost. Premislite o tem, ali ste morda neprizanesljivi do svojega partnerja. Čutili boste, da vas vse moti, prav tako pa nikakor ne boste zadovoljni. Vsaka njegova poteza bo napačna. Predvsem predstavnice nežnejšega spola skušajte nadzorovati svojo kritično noto. Če vas bodo motile prav vse stvari, se odmaknite. Samski, vzemite si svojo osebno svobodo.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

DEVICA

Splošno:

Pri delu boste danes zelo obremenjeni in v službi boste morali ostati vse do večera. Morda si nalog ne znate porazdeliti pravilno. Premislite o tem. Bolje bi bilo, da bi vsak delovni dan delali eno uro več, namesto da morate enkrat na teden potegniti do večera. Počutje: še vedno vas bodo boleli sklepi, prav tako pa obstaja nevarnost bolečin v hrbtenici. Izogibajte se prepihu in vetru.

Ljubezen:
V ljubezni boste vezani danes rahlo nestrpni do partnerke. Čeprav ste ji še včeraj izkazovali pozornost in ste se zanjo trudili, vas bo danes ponovno premagala slaba volja. Skušajte nadzorovati svoje občutke, saj vas tako vedenje ne bo pripeljalo daleč. Ženske boste svoje drage kovale v zvezde, še posebno pred prijateljicami. Lahko ste ponosne, da imate ob sebi takega partnerja. Bravo.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 2

TEHTNICA

Splošno:

Danes boste z energijo na dnu. Čeprav boste v sebi čutili zagnanost za delo, pa vam telo tega ne bo dovoljevalo. Morda ste se v preteklih dneh preveč izčrpali, zato si privoščite počitek. Pazite na svoje počutje. Ne pozabite, da je telo najboljši in edini instrument, ki ga imamo. Če čutite, da imate težave, odidite k zdravniku, saj vam ta lahko zaupa modre nasvete.

Ljubezen:
V ljubezni boste vezani čutili, kako navezani ste pravzaprav na ljubljeno osebo. Srečni ste, ker jo imate. V popoldanskih urah vas bo razvajala, medtem ko si boste vi privoščili zaslužen počitek. Ne pozabite na solidarnost in ji vrnite vso naklonjenost. Samski premislite o svojih zahtevah. Ste morda prezahtevni? Upoštevajte tudi notranjo lepoto!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 1

ŠKORPIJON

Splošno:

Nestrpni boste. Neprestano boste spremljali uro in odštevali minute do izteka delovnika. Razmišljali boste o prostih dneh in uricah. Obstaja verjetnost krajšega izleta, v katerem boste ponovno stopili v stik z naravo. Sprostitev vam bo dobro dela, zato naj vas ta misel drži pokonci. Zdravje: že danes si privoščite dovolj počitka in sprostitve. 

Ljubezen:
Vezani boste srečni in navdušeni nad idejo, ki jo bo predstavil partner. Zaželeli si boste novih dogodivščin, pripravljeni boste na vse. V ljubezni si lahko obetate veliko, saj vam bodo zvezde naklonjene. Prav tako pa bodo okoliščine danes naklonjene samskim. Tisti, ki si želite sprememb, boste zvečer zagotovo prišli na svoj račun. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:

Polni boste novih idej in delovnega zagona, tako da sploh ne boste opazili dogajanja v okolici. Predajali se boste delu in delovni dan bo hitro minil. V zraku bo pozitivna energija, ki bo spodbudila željo po druženju. Klicali boste prijatelje in se dogovarjali za družaben večer. Pazite na pretirano aktivnost, previdno!

Ljubezen:
V ljubezni boste vezani še vedno razdvojeni. Morda se boste ravno zato zatopili v delo, saj boste tako pozabili na čustveno problematiko. Ne bežite pred vprašanji, ki si jih zastavljate globoko v sebi. Tokrat prisluhnite razumu. Samski ste prepričani, da ste spoznali osebo, s katero bi lahko imeli razmerje. Bodite zelo previdni.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 3

KOZOROG

Splošno:

Pričakujte težek dan, vendar se zaradi tega ne obremenjujte. Večer bo veliko lepši. Morda se boste prav danes pri delu lahko izkazali. Ne glede na to, opravite naloge predano, saj vas bodo zagotovo opazovali. Pokažite zagon, počivali boste lahko, ko boste vse opravili. Finance bodo danes stabilne, pazite le na brezglavo zapravljanje v večerni urah.

Ljubezen:
V ljubezni boste danes polni navdušenja. Samske bo navdihnila nova oseba, ki bo stopila na vašo čustveno pot. Če ste bili v preteklih dneh v kakršnihkoli dvomih, bodo sedaj mimo. Za vas prihaja obetavnejši čas, zato se ga predvsem samski lahko veselite. Predstavnice nežnejšega spola, ki ste vezane, pazite na vaš ognjeni temperament. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno:

Še vedno boste zaskrbljeni zaradi dela. Res je, da ne gre vse tako, kot bi moralo iti in tudi danes je pred vami naporen dan v službi. Vsekakor boste morali stisniti, saj nekdo mora opraviti delovne obveznosti, kajne? Delovne okoliščine vam bodo naklonjene, saj boste lahko osredotočeni na samo delo. Več pozornosti bo potrebno vsekakor nameniti financam. Čaka vas miren večer.

Ljubezen:
Vezani lahko danes pričakujete miren partnerski odnos, še posebej to velja za predstavnike moškega spola. Predstavnice ženskega spola pa boste morale danes nadzorovati svoj odnos do partnerja, drugače bodo proti večeru med vama nastala nesoglasja. Samski boste danes rahlo pasivni. Če si želite sprememb, je čas, da ukrepate. Ne tičite le doma za štirimi stenami!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:

Danes vam bodo delovne ure minevale počasi. V mislih boste imeli že druge načrte, še posebej tiste za večerne in nočne ure. Ne bodite brezglavi! Sprva dobro opravite delo in si šele nato privoščite počitek. Res je, da je vaše telo prežeto z adrenalinom, toda najprej ga porabite za najpomembnejše stvari. Počutje: pazite na to, da ne boste pretiravali z zabavo.

Ljubezen:
Kar žareli boste od energije, ki vam jo bo dajala ljubezen. Tisti, ki ste vezani, lahko pričakujete napredovanje v razmerju. Toda ne bodite neučakani. Prav je, da ste pokazali voljo in željo do premika. Sedaj se umirite. Samski boste danes polni novega zagona. Želeli boste osvojiti svet, vaša samozavest bo na višku. Večer bo namenjen novim poznanstvom. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice