Magazin > Horoskop in Numerologija
1549 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 14. oktober

astrologija
Napoved zvezd za soboto.

OVEN

Splošno: 
Samozavest vas bo popeljala do cilja. Današnji dan vam bo naklonjen, zato boste vse, kar si boste zadali, tudi več kot uspešno opravili. To bo eden izmed tistih redkih dni, ko vam gre vse odlično od rok, ne da bi se za to morali sploh kaj posebno potruditi. Partner bo ponosen na vas.

Ljubezen: 
Samskim bo danes neko določeno prijateljstvo preprečevalo zbližanje z drago vam osebo. Malo prevetrite svojo družbo. Tisti, ki ste v razmerju, pa boste danes zlahka navezovali stike. S partnerjem se boste pomenili celo o načrtih za bližnjo prihodnost. Izkoristite dan, pogovorita se o stvareh, ki vaju ovirajo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

partnerja, ljubezen, par Magazin Erotični tedenski horoskop za teden med 9. 10. in 15. 10.

BIK

Splošno: 
Utrujeni, celo izmučeni boste. Raziščite razloge za vaše slabo počutje. Če jih ne boste odkrili sami, se obrnite na zdravnika, tam boste odgovor zagotovo dobili. V nobenem primeru pa ne čakajte prav dolgo, ampak raje čim prej ukrepajte. Čas bo ugoden za rast financ.

Ljubezen: 
V vezane se bodo že zjutraj naselili dvomi, a bodite prepričani, da se bodo do večera razblinili. Tisti, ki svojo boljšo polovico še iščete, pa boste danes na poti do svojega cilja naleteli na manjše ovire in pa nezaupanje, ki vas bo zmedlo. Ne pozabite, da je vsaka slaba stvar za nekaj dobra. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

DVOJČKA

Splošno: 
Danes boste avtor mnogih pobud in po večini bodo padle na plodna tla. Imeli boste ogromno energije, ki jo boste na vsak način želeli izkoristiti. Pograbite partnerja ali prijatelje in jih odpeljite na izlet. Predajte se dogodivščinam, seveda pa najprej opravite vse nujne obveznosti.

Ljubezen: 
Vezani ste se nekoliko oddaljili od partnerja, saj ste veliko pozornosti posvečali drugim stvarem. Danes to spremenite, posvetite se mu. Samski pa boste danes polni optimizma in novih idej, kar bo naravnost odlično. Izkoristite nocojšnji večer in se podajte v neznano. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK

Splošno: 
Partner bo od vas zahteval več, kot ste mu ta trenutek pripravljeni dati. To bo v vajinem odnosu povzročilo precej napetosti. Jasno in iskreno mu zaupajte vaše občutke in cilje, da bo vedel, kaj pričakovati. Nič ni narobe, če želite napredovati počasi, samo razložite mu, saj to pri njem trenutno vzbuja občutek nezaupanja.

Ljubezen: 
Samski boste danes uživali srečo in končno boste dosegli tudi duševni mir, po katerem hrepenite že nekaj časa. Zadovoljni boste, kar se bo pozitivno odražalo tudi navzven. Vezani pripadniki tega znamenja pa boste dan začeli polni optimizma in dobre volje, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vašega partnerja. Večer bo izredno romantičen.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno: 
Imeli boste kar nekaj težav na ljubezenskem področju, prav tako pa se boste z njimi soočali tudi tam, kjer živite. Z ničemer ne boste zadovoljni, vendar pa to ne bo le vaša krivda. Ljudje so zadnje čase do vas precej neobzirni, poleg tega pa vas krivijo še za težave, s katerimi se spopadajo sami. Jasno postavite meje!

Ljubezen: 
Samski boste danes nekoliko izgubljeni, saj ne boste več vedeli, kako naprej. Primanjkovalo vam bo tudi samozavesti, zato od dneva ne pričakujte veliko. Vezani pa nenadoma ne boste več vedeli, ali je razmerje, v katerem ste, res takšno, o kakršnem ste od nekdaj sanjali. Če vam dvomi ne bodo dali miru, za mnenje in nasvet prosite prijateljico. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno: 
Danes boste pokazali svojo vztrajnost in lojalnost. V službi so se vam v preteklih dneh odprla nova vrata, kar je posledica preteklega garanja. Težave pa se bodo lahko pojavile le na ljubezenskem področju, saj vas bo prevzelo ljubosumje. Naj vas ne prevzame povsem, da ne boste koga prizadeli.

Ljubezen:
Na čustvenem področju samskih se bo odvijala posebna zgodba. Nocoj boste imeli izjemno srečo. Vezanim pa bo današnji dan nekoliko manj naklonjen, zato bodo lahko v razmerju nastopili dvomi, ovire in nerazumevanje. Rešite tisto, kar se bo še rešiti dalo, ostale zadeve pa prepustite usodi.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno: 
Današnji dan bo odličen za navezovanje stikov. Uspešni boste na vseh področjih. Nikar ne varčujte z jezikom, saj bo danes komunikacija še posebej ključna. Pazite pa se naivnosti in lahkovernosti, da se ne boste po nepotrebnem zapletli v težave.

Ljubezen: 
Tistim, ki ste še samski, se danes obetajo prava romantična doživetja. Vezani pa boste danes morda celo naredili odločen korak v smeri tistih želja, po katerih tako močno hrepenite. Nič ni nemogoče, če vam bo partner stal ob strani, pa bo še toliko lažje.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno: 
Danes boste polni navdiha, če se ukvarjate z umetnostjo, pa boste imeli tudi veliko vizij za prihodnost. V odnosu do ljudi boste sočutni, kar bo pripomoglo k boljšemu razumevanju na vseh ravneh. Tudi s partnerjem bosta danes lahko našla odgovore na nerešena vprašanja.

Ljubezen: 
Vezanim bodo mnoge spremembe in dogodivščine popestrile današnji dan, ki bo z ljubezenskega vidika naporen in poln dogovorov. Začnita se prilagajati drug drugemu. Na čustvenem področju samskih pa bo danes kar precej zmede. V sebi boste začutili nemir, ki bo prevzel obliko poželjivosti in razburkane čutnosti. Vaše želje bodo danes uslišane!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno: 
Nemirno srce vam ne bo privoščilo obstanka. Vedno znova boste premlevali neke dogodke in se spraševali, kaj bi bilo, če bi ravnali drugače. Najbolje bi bilo, da bi pozabili na vse skupaj. Naj se stvari od sedaj naprej odvijajo same od sebe. Včasih je dobro zaupati tudi v višje sile, saj ni vse le v vaših rokah.

Ljubezen: 
Pred samskimi je odličen dan! Če ste v prejšnjih dneh pogrešali nežnost, romantiko in priložnosti za sklenitev novega razmerja, boste danes skoraj zagotovo to našli! Vezani pa se boste spraševali, ali ste na pravi poti. Ali ima vaše razmerje sploh prihodnost? Bodite previdni!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

KOZOROG

Splošno: 
Neizmerna moč in pogum vas bosta v prihodnjih dneh gnala naprej pri novih podvigih in izzivih. Na trenutke se boste kljub svoji samozavesti čudili, kako vam vse to lahko uspeva, vendar pa kljub temu ne precenite svoje moči, saj ni nič trajno. Ko bo to obdobje minilo, boste padli na realna tla. To naj vas ne ustavi, saj je to pot življenja.

Ljubezen: 
Med samskimi pripadniki tega znamenja boste daleč največ sreče imeli tisti, ki točno veste, kaj in koga želite. Ne oklevajte več! Vezani pa se boste soočili z napornimi nalogami. Seveda jih boste rešili brez večjih težav, saj boste točno vedeli, kje je vaš cilj in kako priti do njega. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno: 
Današnji dan bo ugoden za obnavljanje telesa in sproščanje. Očistite se in se napolnite z energijo, ki jo boste tako danes kot v prihodnjih dneh, še kako potrebovali. Velikokrat se zdi, kot da se ne zavedate, kako pomembni so prijatelji, saj ste do njih prezirljivi ali celo nesramni. Razmislite o tem.

Ljubezen: 
Samskim se obeta neko prijetno srečanje, ki bo morda preraslo v partnerski odnos! Ker boste spogledljivi in igrivi, bo nocoj lahko preskočila iskrica ljubezni. Pri vezanih pa bodo trenutki, ko se bo vaš partner počutil zapostavljenega danes zelo pogosti. Stojte mu ob strani, zelo vam bo hvaležen. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI

Splošno: 
Danes bodo vaša čustva usklajena z razumom. Drugim povejte, kaj čutite in kaj mislite. Razumeli vas bodo. Ker bo danes v zraku sočutje, bo razumevanje med ljudmi na višji ravni. Izkoristite ugodne vplive današnjega dne. To še posebej velja za družabno področje.

Ljubezen: 
Samski boste danes med bolj simpatičnimi in privlačnimi ljudmi. Zaradi vaše samozavesti boste izžarevali prav posebno energijo, ki ji bo podlegel marsikateri pripadnik nasprotnega spola. Medtem pa boste vezani danes nekoliko bolj umirjeni, čuteči in ljubeči do partnerja, kar vam bo seveda tudi s hvaležnostjo vračal. Večer bo strasten in nepozaben.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.