Magazin > Horoskop in Numerologija
2752 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 4. oktober

astrologija
Takšna bo vaša sreda ...

OVEN

Splošno: 
Dobili boste neko pohvalo osebe, katere mnenje vam pomeni največ. Zdelo se vam bo, kot da vas ta oseba gleda z drugimi očmi. Nekomu pa boste tudi pripravljeni pomagati in se boste tako izkazali kot odličen pomočnik. Zelo boste odprti in dovzetni za vplive iz okolja, tako pozitivne kot na žalost tudi negativne.

Ljubezen: 
Vezani boste zelo zaposleni s svojimi lastnimi aktivnostmi, kar vam bo partner lahko zameril. Danes boste lahko nadoknadili zamujene trenutke, zato izkoristite dan in se partnerju maksimalno posvetite. Samski pa boste ugotovili, da ste se v neko razmerje zapletli bolj, kot ste se nameravali. Danes boste reševali napake.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

seks strast par Magazin Erotični tedenski horoskop za teden med 2.10. in 8.10.

BIK

Splošno: 
Danes boste morali prevzeti vodstvo, drugače bo prišlo do vsesplošne zmede. Bodite neustrašni in prepričani v to, kar boste delali. Kjerkoli se boste danes pojavili, boste povzročili veliko vznemirjenja. Zelo boste očarljivi in poskusite to lastnost obrniti sebi v prid. Samo ne pretiravajte.

Ljubezen: 
Samske bo na videz povsem nepomemben dogodek napeljal k razmišljanju o nečem ali nekom prepovedanem. Dan bo naklonjen tveganju. Vezani preženite enoličnost v razmerju z zabavno stavo, ki bo vzbudila tekmovalnost med vama s partnerjem. Določita kazen za poraženca, ki se ji bosta lahko še dolgo oba smejala.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno: 
Pred vami je miren dan. Bili boste sproščeni. Hvaležni boste, da se zavedate, kako pomembno je, da človek čustev ne tišči v sebi. Če jih ne izrazimo in jih potlačimo, vodijo v notranji nemir. Zato je pomembno, da spore in nesoglasja razrešimo takoj. Poiščite resnico v sebi.

Ljubezen: 
Samski podcenjujete svoje možnosti; situacija še zdaleč ni tako dokončna, kot se zdi na prvi pogled. Računate na osebo, ki vam naklonjenosti še ne more pokazati. Počasi! Vezani razmislite, kaj vam pomeni partner. Nekdo se bo trudil, da bi izkoristil vaš trenutek šibkosti. Imejte v mislih, da vas doma čaka nekdo, ki vam zaupa.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK

Splošno: 
Pričakujte močan udarec energije, ki bo s seboj prinesla možnost za nov začetek. Vse se bo začelo že, ko boste vstali. Počutje bo krasno, tudi če se vam bo jutro zdelo bolj temačno. Pri tem pa vam bo pomagal vaš prijatelj, ki vas bo prav prijetno presenetil. Premislite, kako se mu boste zahvalili.

Ljubezen: 
Samski se boste zaljubili, zato danes ne pričakujte posebne produktivnosti. Z vso hitrostjo se boste vrteli na čustvenem vrtiljaku, zato vam bo ostalo bolj malo časa za vse drugo. Pri vezanih bo prišlo do prehodnega nezadovoljstva, ker ob partnerju ne boste čutili vznemirjenja. A raje ga ne iščite pri kom drugem.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

LEV

Splošno: 
Izkoristite dan za uresničevanje želja in zastavljenih ciljev. Premislite, po čem v življenju hrepenite, lažje vam bo. Danes bo večji poudarek na odnosih v službi. Poskušajte se malce pomiriti. Če boste nadaljevali s takšnim tempom, vas drugi ne bodo dohitevali. Kasneje pa bi vam lahko bilo zaradi tega lahko žal. 

Ljubezen: 
Samski boste nekaj začeli v velikem slogu, ampak boste hitro ugotovili, da stvari niso tako lahke, kot se zdijo na zunaj. Malce bo potrebno še počakati. Vezani bodite potrpežljivi, nekatere izmed težav se bodo razrešile kar same od sebe. Nič posebnega vam ne bo treba storiti.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno: 
Pred vami je miren in prijeten dan. Da bi bil bolj pester, boste morali za to tudi sami kaj narediti. Privoščite si kakšno masažo ali pa drugačno razvajanje. Kasneje pa lahko pokličete svoje prijatelje in se z njimi odpravite na sprehod. Dan se bo zaključil veliko bolj pestro, kot pa se bo začel.

Ljubezen: 
Načrti samskih se bodo ugodno razvijali brez posebnega truda. Če boste preveč burno reagirali na vsako malenkost, pa si ne boste naredili nikakršne usluge. Raje sproščeno uživajte. Vezani boste želeli nekaj razčistiti, vendar vam bo šlo veliko bolje, če boste odložili pogovor na ugodnejše okoliščine. Ne boste dolgo čakali.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno: 
Danes boste nagnjeni k dramatiziranju, zato z drugimi ne boste našli skupnega jezika. To vam bodo iskreno povedali, vendar pa se boste zaradi tega kar malce razjezili. Zvečer, ko se boste že pomirili, pa boste videli, da ste res pretiravali. Poskrbite, da se boste še pravi čas opravičili.

Ljubezen: 
Samske bo zavirala misel, da ste se že velikokrat opekli. Ne pozabite, da niti dva človeka nista enaka. Na vas je, da ne ponavljate starih napak, vključno s preveliko omahljivostjo. Vezane bo presenetila partnerjeva odločnost. Hočeš nočeš boste morali ugrizniti v kislo jabolko in mu pojasniti, kaj se z vami dogaja v zadnjem času.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno: 
Danes boste polni optimizma, saj boste nepričakovano srečali stare prijatelje, s katerimi se boste kot že nekoč spet dobro ujeli. Poskrbite, da vam bodo ta srečanja prišla v navado, da ne bodo zgolj naključna. Stari prijatelji pa bodo v vaš spomin lahko priklicali celo staro ljubezen.

Ljubezen: 
Samski boste daleč naokoli iskali nekaj, ob kar se boste navsezadnje spotaknili pred domačim pragom. Naključij ni, vsaka malenkost se zgodi s točno določenim namenom. Vezani boste z glavo v oblakih. Zapomnite si, da kdor visoko leta, nizko pade. Občasno poglejte iz višav, kaj se dogaja z vašim partnerjem. Ne izmikajte se soočenju z realnostjo.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno: 
Ugotovili boste, da ste preveč navezani na stare načine vedenja in stare vzorce, s katerimi se vedno znova na enak način lotevate reševanja težav. Če se boste vedno zanašali na stare vzorce, potem res ne morete pričakovati drugačnih rezultatov. Vse to pa ovira vaš osebni napredek in povzroča občutek napetosti.

Ljubezen: 
Samske bo nosilo naokoli kot listje v nevihti, zato boste imeli občutek, da ste nemočni glede neke ljubezenske situacije. Opomnite se, da je moč v vaših rokah; s spremembami začnite pri vašem načinu razmišljanja. Vezani se boste znašli pred zapletom, ki ga bo treba brez velikega razpravljanja čim hitreje in čim odločneje urediti.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG

Splošno: 
Dan bo kot naročen za pogovore, ki jih prelagate že nekaj časa. Odločite se za jasno razpravo, končno se pogovorite o pomembnih stvareh. Popoldan pa preživite v družbi tistih, ki vas znajo spraviti v dobro voljo in pozabite na slabe stvari. Zvečer boste kljub vsemu mirno zaspali.

Ljubezen: 
Vezani boste sredi dneva doživeli novo izkušnjo, ki bo od vas zahtevala precej potrpljenja in iznajdljivosti. Potrebno bo ohraniti trezno glavo, da boste zadeve rešili. Samski pa se boste morali zbrati in začeti nase gledati z drugimi očmi. Spremembe je treba načrtovati, le tako boste dosegli želene rezultate.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno: 
Pazite, da danes ne boste zaupali napačnim ljudem, saj bi lahko izgubili nekaj denarja. Premislite, preden se boste za kaj odločili in ne nasedajte lepim obljubam o majhnem vložku in velikem zaslužku. Lahko bi se že naučili, da so to prazne obljube. Vzemite si torej čas za razmislek.

Ljubezen: 
Samski izkoristite današnji večer in se z družbo odpravite ven – obeta se vam zanimivo srečanje. Če boste vezani danes želeli poglobiti razmerje, boste za to morali dati pobudo sami. Zaupanje je temelj razmerja, saj bosta le tako lahko razpravljala o večjih težavah. Pravzaprav to zaupanje med vama že obstaja.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

RIBI

Splošno: 
Družinski člani bodo zahtevali vaš čas in delili svoja čustva z vami. Bistvenega pomena pa bo, da boste vi razkrili svoje skrivnosti osebi, ki ji zaupate. Popoldne boste preživeli v družbi ljudi, ki vam veliko pomenijo. Tudi zvečer boste ravno zaradi tega mirno zaspali. Pred vami je uspešen dan.

Ljubezen: 
Samski ste pred razburljivo romanco ali pa celo strastno zvezo. Bodite taktični in počakajte, da bo neka oseba sama pristopila do vas. Nocoj se vam bo ponudila neka nepričakovana priložnost. Če pa se nahajate v ljubezenski zvezi, pričakujte zadovoljstvo ljubljene osebe, kar vas bo močno presenetilo in razveselilo.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice