Magazin > Horoskop in Numerologija
4540 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 7. november

astrologija
Tako vam bodo zvezde naklonjene v torek.

OVEN

Splošno: 
Finančno stanje vas bo zadovoljevalo, vendar ne dolgo. Če se boste predajali zapravljanju, se vam prav kmalu slabo piše. Dobili boste ponudbo, ki jo boste zavrnili, kasneje pa boste to obžalovali. Ne skrbite. Naveličani boste vsakdanje rutine, zato boste med drugim razmišljali tudi o menjavi službe. 

Ljubezen: 
Zgovornost bo samskim nocoj pomagala, da se boste nečesa lotili na pravi način. Zbranim boste povedali svoje mnenje. Naredite korak naprej! Vezani boste tudi po službi še kar razmišljali o nekem novem koraku na poslovnem področju, istočasno pa boste izvedeli nekaj zanimivega, kar bo zadevalo ljubezen.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

Horoskop Magazin Vroči horoskop za teden od 6. 11. do 12. 11. 2017

BIK

Splošno: 
Danes boste izredno romantični, obenem pa vam bo uspelo ohraniti trezno glavo. Popadel vas bo nek strah, ki bo v vas sprožil kup negativnih občutkov in čustev. Poskusite se obvladati in prepričati, da je popolnoma neutemeljen. Veliko časa vam bo vzelo neko izobraževanje. Čim prej se ga lotite.

Ljubezen: 
Samski se z nekom že dalj časa srečujete v nenavadnih okoliščinah. Čeprav boste danes precej utrujeni in bi potrebovali pravi oddih, ne dodatnih preglavic, se poskusite z njim pogovoriti. Vezani se boste medtem znašli v neki izredno kočljivi situaciji. Posvetujte se s partnerjem. Napačne poteze bi vas lahko veliko stale!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno: 
Na ljubezenskem področju se bo vse iskrilo. Bili boste kot prerojeni in prav takšna bo tudi vaša zveza. V kolikor partnerja nimate, bo to ugoden čas za spoznavanje novih ljudi. To bo tudi zelo primeren čas za začetek neke dejavnosti, ki jo že dolgo načrtujete.

Ljubezen: 
Vezani z ljubljeno osebo ne boste imeli nobenih težav. Začutili boste, da se odlično dopolnjujeta in razumeta. Tudi pri samskih se bo danes vse spontano razpletlo, vam v prid. Pojdite ven in se predajte nedolžnemu spogledovanju. Časa boste imeli za vse dovolj.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK

Splošno: 
Niti ne poskušajte se pretvarjati, ker vam ne bo uspelo. Ljudje vas sprejemajo takšne, kakršni ste, zato bi bila vsakršna neiskrenost popolnoma odveč. Umirite svojega duha in se tudi sami sprijaznite s svojimi dobrimi in slabimi lastnostmi. Danes sicer ne pričakujte večjih pretresov. 

Ljubezen: 
Vezanim bo večina planetov danes povzročala preglavice. S partnerjem nikakor ne najdeta skupnega jezika, zato vam je vedno manj naklonjen. Samski boste že sredi dneva začutili utrujenost, toda potrebovali boste zelo malo počitka in spet boste nadaljevali s svojimi dejavnostmi. Nocojšnji večer bo vaš v vseh pogledih.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV

Splošno: 
Dejstvo je, da morate postati aktivnejši. Ne igrajte žrtve. Vzemite usodo v svoje roke in sprejmite odgovornost. Življenje kar čaka, da ga zaživite. Svetovala vam bo neka starejša oseba, na katero se zanesete. Finančni aspekti ne bodo kaj prida ugodni, zato počakajte z investicijami.

Ljubezen: 
Samski boste nekoga pustili brez besed. V vašem življenju se začenja novo poglavje, čeprav še ne veste, kako bi se odzvali na neko sporočilo ali povabilo. Vrnili se boste k nečemu, kar vas je nekoč veselilo. Vezanim bo danes primanjkovalo energije, saj se bosta s partnerjem že dopoldan zapletla v prepir. Vsak bo vlekel na svojo stran.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno: 
Izgubili boste zaupanje v nekega prijatelja. Razočarani boste, morda vas bo celo zelo prizadelo. Močni ste, zato se boste prav hitro postavili na noge in se odzvali z odločnostjo. Prijatelji morajo vedeti, da pričakujete določeno spoštovanje. V ljubezni bo vse bolj urejeno.

Ljubezen: 
Vezani boste danes dokazali, da ste lahko kljub vsem težavam, ki vas pestijo, tudi vi uspešni. Na splošno potrebujete nekaj, kar vas bo prebudilo. S partnerjem začnita načrtovati jutrišnji dan, sprememba vama bo dobro dela. Samski boste spoznali, da nečesa ne boste mogli uresničiti. Tega si nikar ne ženite k srcu.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno: 
Danes boste precej bolj občutljivi kot običajno. Pred seboj imate sicer povsem povprečen dan. Nikar se ne zapletite v tiste prepire, za katere že zdaj veste, da ne morejo obroditi sadov. Raje se posvetite intenzivnemu delu v službi, saj boste tako vsaj malo izboljšali stanje na bančnem računu.

Ljubezen: 
Vezani, proti večeru vas bo obremenjeval občutek, da ste nekaj pozabili in zanemarili. To ne bo imelo zveze z vašo službo, temveč z vašim dragim. Če ste ga zadnje čase postavljali na stranski tir, nocoj popravite napako! Samski boste slišali marsikaj, kar vas ne bo navdušilo – tudi med prijatelji ali v širšem družinskem krogu. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno: 
Današnji dan bo odličen in končno boste lahko dosegli nek zadani cilj. Ostanite vztrajni in predani končnemu cilju, četudi bo zelo napeto. Četudi bo dan nadvse naporen, boste ob večeru več kot zadovoljni z vsem narejenim. Z vso pravico boste ponosni nase.

Ljubezen: 
Samski bodite danes pazljivi, če nekomu ne zaupate. Morda je med vašimi znanci nekdo, ki vam ne želi vedno le dobro. Hitro bi vam lahko zasadil nož v hrbet. Razmislite! Vezani v  ljubezni ne boste mirni, saj slutite, da se nad vaše razmerje zgrinjajo črni oblaki. Držite se svojih načel.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno: 
Obkroženi boste s spletkami in prerekanjem. Izognite se ljudem, za katere veste, da so nagnjeni k temu in se nikar ne izpostavljajte. Nevarnost je, da ne bo šlo le za vsakodnevne prepire, zato bodite pazljivi, da se ne bi zapletli v nekaj večjega. V ljubezni bo lepše.

Ljubezen: 
Vezani boste mimogrede opravili nekaj, o čemer ste dolgo razmišljali. Ostalo vam bo še dovolj časa za druge dejavnosti, v ljubezni pa se vam bo že nocoj obrestoval vaš nenavaden korak. Samski ne boste imeli ne želje in ne energije, da bi se obremenjevali s stvarmi, ki se vas ne tičejo. Kar je bilo, je bilo, zgodovina se ne bo ponovila.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno: 
Danes bo slika stanja rahlo zamegljena, zato nikar ne sprejemajte pomembnih in prelomnih odločitev. Sčasoma se bo zbistrila in takrat bo pravi čas, da storite to. Poleg tega boste danes nadvse čustveni, kar bo lahko preraslo v splošno občutljivost. Poskrbite za več gibanja in sprostitve. 

Ljubezen: 
Samski boste danes zelo zadovoljni, saj boste ugotovili, da se lahko s fizičnimi dejavnostmi tudi sprostite. Nocojšnje srečanje bo zelo vznemirljivo. Vezani boste spoznali, da vas trenutna zveza ne osrečuje več in da se počutite kot v okovih. Sami sebe zavirate s prepričanjem, da niste dovolj dobri. Razmislite, pri kom se skriva težava.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno: 
Nadvse boste nežni, želeli si boste več miru in spokojnosti kot običajno. Večer izkoristite za obisk gledališča ali kina, saj vas bo to pomirilo. Vzemite si čas zase in se sprostite. Še posebej, če vas bo prevzela želja po begu iz stvarnosti, prisluhnite svojim potrebam.

Ljubezen: 
Samski boste spoznali, da ne morete ugoditi prav vsem, zato niti ne poskušajte. Predah vam bo godil, vzemite si čas zase, posebno če ste do zdaj pretiravali z več dejavnostmi hkrati. Vezani boste zelo nemirni in neučakani. Nocoj se odpravite na lepše. Če bo partner v vaši družbi, pazite, da ne boste znova preveč gostobesedni.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI

Splošno: 
Samskim se danes obeta sprememba na ljubezenskem področju, saj vas čaka nekaj nepredvidljivega, kar vam bo obrnilo svet na glavo. Vezani pa boste z globokimi in izčrpnimi pogovori utrjevali obstoječo zvezo. Partner v nečem računa na vas, zato ga nikar ne razočarajte.

Ljubezen: 
Vezani pazite, da partner od vas ne bo izsilil nečesa, s čimer se ne strinjate. Posebno vztrajen bo tudi nekdo, ki je običajno bolj redkobeseden in mu godi le vaša pozornost. Samski ne boste imeli dovolj moči, vendar boste vseeno vztrajali. Zdelo se vam bo škoda, da bi predolgo počivali. Pokličite osebo, ki jo tako zelo pogrešate.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.