Magazin > Horoskop in Numerologija
109701 ogledov

Leto 2024: Žal imamo slabo novico

2024 Profimedia
Leta 2024 je leto pod vplivom števila 8, ki ga povezujemo z obiljem, notranjo močjo in uspehom. Malo slabša novica je, da simbolizira tudi izzive ega, pohlepa in potrebe po premoči. Kaj vse nam torej prinaša?

Število 8 je zelo pomembno število v numerologiji. Simbolizira koncept neskončnosti. Označuje večni pretok energije in nam vsem poznani rek: ''Tako zgoraj, tako spodaj – znotraj, tako tudi zunaj''. 

Iztekajoče se leto 2023 nas je usmerilo v našo notranjost, v našo podzavest. Soočali smo se s platmi sebe, ki nam niso bile ravno ljube ali pa se niti nismo zavedali, kaj vse nosimo v sebi. Sama energija leta nas je spodbujala k učenju, k delu na sebi, k osebni in duhovni rasti kot uvod v leto 2024, ki nam prinaša močne izzive ega. Primerjali bi ga lahko z izpitom. Učna snov so vse lekcije, težje situacije in pa tudi najlepši trenutki od leta 2019 naprej. 

Ego prihaja na plano
Število 8 prinaša izzive ega in povečano potrebo po potrditvi. Pravzaprav, če dobro pomislimo, občutek večvrednosti izvira iz tekmovalnosti in globoko usidranega občutka manjvrednosti ter praznine. Ego sam po sebi ne more obstajati, zato hrepeni po potrditvi izven sebe, saj je v sebi nima. 

To je prvo opozorilo in nasvet za leto 2024. Vedno znova se opominjajte, da ste dovolj dobri točno takšni, kot ste, kajti vse preveč informacij ter pritiska iz okolice bo trdilo nasprotno. Prav je, da se trudimo biti boljši človek, kar pa nikakor ne pomeni, da smo slaba oseba v tem trenutku.

Ko vas bo nekdo skušal užaliti in kadar boste imeli občutek, da se ima vaš sogovornik za nekaj več, se spomnite, da prava moč ne izvira iz premoči, manipulacije, ustrahovanja, primerjanja in še najmanj ne izvira iz groženj. Prava moč leži v našem notranjem občutku moči in miru. Umirjenosti. Saj vemo, da lev ne zapravlja časa s tem, da bi ovčke prepričeval, da je lev. Vsi vemo, kateri izmed njiju je mogočen in nevaren. 

Zasijal bo naš pravi jaz
Če je Ego izziv, je naš okrepljeni pravi jaz nagrada. To je dobra novica za vse sramežljive in nesamozavestne. Število 8 nam bo pomagalo okrepiti našo samopodobo in se postaviti za sebe tudi, kadar nas je strah. Življenje bo tako pred nas postavilo kar nekaj situacij, v katerih se bo pričakovalo, da smo mi tisti, ki prevzame pobudo in iniciativo. 

Pričakujemo lahko poskuse manipulacije
Torej, lažje se bomo postavili po robu idejam, da je z nami nekaj narobe, in ustrahovanju. Seveda pa gre obenem pričakovati, da se bodo poskusi manipulacije ter ustrahovanja iz okolice povečali tako v osebnih odnosih kot na političnih prizoriščih. Ego je vsepovsod prisoten.

Pričakujemo lahko večjo učinkovitost ter boljše rezultate
Število 8 slovi po svoji dobri organiziranosti, učinkovitosti in hitrem doseganju rezultatov. Ste vedeli, da je numerološka razlaga števila 8 pravzaprav opis Zakona privlačnosti? Torej, govorimo o letu, v katerem bomo hitreje in lažje manifestirali. 

Zakaj je leto 2024 pomembno?
Leto 2024 je obdobje intenzivnih energij. Prinaša nam možnost opolnomočenja sebe na zdrav in zrel način. Pred nami je čas povečane odločnosti, ki vodi v odličnost.  

Seveda je pot do zrelosti posuta z izzivi ega ter trenutkov, v katerih bomo morda težko ohranili mirno kri in ostajali na ''nivoju''. Kaj je največji izziv prihajajočega leta za vas ter kakšna njegova nagrada glede na vaš rojstni datum?

Formula za izračun osebnega numerološkega leta: dan + mesec rojstva + 2024
Primer: oseba rojena 8. 12. 1981:   8 + 12 + 2024 = 2044 = 1
Ta oseba stopa v osebno numerološko leto 1

Osebno numerološko leto 1
Največji izziv: na zdrav in umirjen način ohraniti svojo samostojnost.
Največja nagrada: nova pot, na kateri bo uspeh lažje dosegljiv

Osebno numerološko leto 2
Največji izziv: postaviti se za sebe ter izraziti svoje mnenje
Največja nagrada: osebe, ki bodo nad vami navdušene točno zaradi tega

Osebno numerološko leto 3
Največji izziv: usmerjati svojo domišljijo in doživljanje v pozitivni smeri
Največja nagrada: nov način izražanja sebe, komuniciranja in ustvarjalnosti

Osebno numerološko leto 4
Največji izziv: izpustiti potrebo po popolni kontroli in oklepanju starega
Največja nagrada: večja produktivnost in boljši rezultati, več napredka

Osebno numerološko leto 5
Največji izziv: ne odvihrati na nove poljane, ko vam nekaj ni všeč, kjer ste
Največja nagrada: zanesljive osebe in trajne poslovne priložnosti

Osebno numerološko leto 6
Največji izziv: postaviti mejo na zdrav način osebam, ki so vam ljube
Največja nagrada: na novo rojena samozavest, ljubezen in uspeh

Osebno numerološko leto 7
Največji izziv: vztrajanje pri podrobnosti, ki ni najbolj ključna
Največja nagrada: širši pogled na situacijo ter bolj kvalitetni odnosi

Osebno numerološko leto 8
Največji izziv: potreba po hitrem uspehu in tem, da bi bili najboljši
Največja nagrada: umirjena samozavest, ki izvira iz občutka suverenosti

Osebno numerološko leto 9
Največji izziv: izražanje sočutja tistim, za katere se zdi, da si ga ne zaslužijo
Največja nagrada: zdravljenje samih sebe in občutka, da niste dovolj dobri

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.