Magazin > Horoskop in Numerologija
444 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 11. do 17. 10. 2021

numerologija Profimedia
Delujmo kljub strahu.

Lekcije 41. tedna:
Strah ni slab, niti ni naš sovražnik. Mnogo energije strahu in ogroženosti se je sprožilo leta 2020, ključni preskus premagovanja strahu pa šele prihaja v letu 2022. Kaj lahko storimo sedaj? Delujmo kljub strahu! 

Kaj je strah? Kaj povzroča strah? 

Možnost. To, česar se bojimo, je le možnost. 

Ena izmed možnosti je, da se nam ne bo posrečilo, da se nam bo zgodilo nekaj slabega. Strah ni zagotovilo. Pravzaprav zagotovila ni. Marsikdo je preživel v nemogočih možnostih, marsikdo 'pogorel' v najboljših. Življenje nam ne bo dalo garancije, da bo nekaj dobro ali slabo.

Kadar se vdamo strahu in se zazidamo za obrambnimi mehanizmi, pa zagotovo izven svojega dometa sprejemanja puščamo tudi vse dobro, ki bi se lahko odvilo.

V tem tednu se bo pred nas postavila vsaj ena ovira, povezana z našim podzavestnim strahom, katerega se najverjetneje niti ne zavedamo. Upor, ki bi se lahko pojavil, naj bo opozorilo in ne zavora. Morda pa je določene zadeve potrebno le pretehtati in premisliti malo bolje?

Niste se rodili, da bi se pod posteljo skrivali pred življenjem in tako zatirali sebe. 


VPRAŠANJA V POMOČ
Katere želje in sporočila duše zatirate?
Kako bi lahko bili bolj odprti novemu ali drugačnemu?
Kateri spremembi se upirate?

UGODEN ČAS ZA
Bolj odločen pristop k težavam
Nekaj drugačnega
Nova poznanstva 

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Ljubezen do sebe bo izziv tedna. Vzemite so dovolj časa in preudarite vse možnosti. Le tako boste lahko v resnici izbrali tisto, kar je za vas najboljše.
 
Število življenjske poti 2
Naj bo ohranjanje integritete vodilo v tem času. Informacije, ki jih boste prejeli, bi si lahko bile kontradiktorne. Preprosto počakajte. Čas bo pokazal.
 
Število življenjske poti 3
Ne bojte se odločno postaviti za sebe in svoje sanje. Vaša odločnost in samozavest bosta poplačani še pred iztekom letošnjega leta. Verjemite vase. 
 
Število življenjske poti 4
Pomembno je sprejeti nagrade, ki nam jih daje življenje tudi kadar se pojavijo v drugačni obliki, kot bi si želeli. Odprite se dobremu zase v vseh oblikah. 
 
Število življenjske poti 5
Od vas se bo pričakovalo nekaj več samostojnosti v tem času. Dobra novica pa je, da se pred vami odpirajo nove poti, na katere sicer ne bi pomislili. 
 
Število življenjske poti 6
Povezujte se z osebami, ki vam iskreno želijo dobro. Ta energija vam bo v tem času pomagala premagati še zadnje morebitne strahove pred osamo. 
 
Število življenjske poti 7
Dovolite si otroško radost in razposajenost. Dopustite energiji veselja in pa čudežev, da vas preplavi. Obdaja vas prav poseben sij. Torej, zasijte z njim.
 
Število življenjske poti 8
Čas je za postavljanje drugačnih temeljev. Možno je, da boste opazili, da so se spremenila vaša načela in prioritete. Ravnajte v skladu z novim in zrelim.
 
Število življenjske poti 9
Končno se bo občutil premik naprej. Potreba po več svobode sli po spremembi bi se lahko pokazala. Vedno vi izbirate, kje in kakšne so vaše meje. 
 


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.