Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

Numeroskop za teden od 12. 10. do 18. 10. 2015

Lili Sorum Anže Godec
Čas je za naš srček.

Vsak odnos je živ. Vsak odnos se spreminja. Lahko raste in se razvija, utrdi, poglobi ali pa se krha. Najpomembnejše je zaupanje, ki ga imamo v preprosto, sebe. Kadar imamo pozitivno lastno samopodobo, nas dejstvo, da se je neka oseba odmaknila od nas, ne bo zamajalo v naši trdnosti. Seveda to ne pomeni, da nas morebitna izguba ne bi prizadela. 

Opazujmo sebe v preteklosti in sebe sedaj. Smo se kaj spremenili in kako? Smo bolj ali manj odločni, se spoštujemo, imamo svoje dostojanstvo ali smo postali vse bolj ponižni in plahi, da le ne bi izgubili naklonjenosti nekoga?

Število življenjske poti 1
Prisluhnite sebi. Enostavno opazujte sporočila, ki jih prejemate iz okolice. Zbirajte podatke, analizirajte in nato sledite sebi in le sebi. Prijala vam bosta tišina in odmik vase.

Število življenjske poti 2
Kadar vas je strah, se prijazno opomnite, da ste pomembni. Torej, ko se vaš sogovornik vede na način, ki do vas ni spoštljiv, se spomnite, da imate vedno izbiro pogovor prekiniti.

Število življenjske poti 3
Sprejmite pozornost, ki vam jo nekdo poklanja. Ne razmišljajte takoj, kako bi mu ali ji jo povrnili. Urite se v sprejemanju pozitive pozornosti in odmika stran od negativne.

Število življenjske poti 4
Opogumljeno se boste spopadali z neko novo nastalo situacijo. Tokrat uporabite nov, drugačen pristop. Nobene potrebe po zadržanosti ali strahu ni, le po koraku naprej. 

Število življenjske poti 5
Pogovorite se z nekom. Morda pa ste bili v svoji komunikaciji bolj nerodni kot se vam je sprva zdelo. Prijazna beseda prijazno mesto najde, vedno in povsod. Bodite prijazni. 

Število življenjske poti 6
Pred vami je teden srčka, povezovanja in pogovora. Z nekom se boste izjemno zbližali, zato bodite pozorni, kako postavljate svoje meje tokrat. Imate novo možnost. Odprite srček Ljubezni.

Število življenjske poti 7
Pomirite strahove, ki pravzaprav izvirajo iz prekomernega analiziranja. Usmerite svoje misli v pozitivno smer in ohranjajte optimističen pogled. Veliko, če ne vse, je odvisno od vas samih.

Število življenjske poti 8
Obdobje sprememb. O kako se lahko v tem tednu vaše življenje ali vi sami, spremenite. Odprite meje - verjemite, da je vse dosegljivo; tukaj in sedaj, zdaj in za vas osebno. Zdaj. 

Število življenjske poti 9
Srček vas bo vodil. Pomagajte okolici razumeti in doživeti sočutje. Obenem pa ne pozabite biti razumevajoči tudi do sebe. Čaka vas prijeten teden, če zaupate v sebe in notranji občutek. 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.