Magazin > Horoskop in Numerologija
38 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 12. junija do 18. junija 2017

Lili Sorum Anže Godec
Ljubezen do sebe, a to kej boli?

V življenju se srečujemo z različnimi ljudmi in prav vsak nas nečesa uči. Namreč, uči nas sebe. Agresivne osebe nas lahko naučijo agresije, pretkane osebe preračunljivega razmišljanja, marljive osebe poštenega dela itd.

Kdo ali kaj ste vi?

Kaj pa se svet od vas uči in kako bi rekli, da ravnate s seboj – kot z biserom v školjki ali svinja z mehom?

Čas je za ljubečo spremembo!

Število življenjske poti 1
Resnica ne boli. Prizadenejo nas pričakovanja, ki jih gojimo. Ne spreminjajte upanj, ampak spremenite okoliščine. Gola oseba vam ne more podariti srajce. Ne omejujte se.

Število življenjske poti 2
Nadgradite ''snov'' prejšnjega tedna. Bodite odločni in živite svoje mnenje – tisto, za katero menite, da ni odobravano. In čudež: pojavile se bodo osebe, ki se bodo strinjale.

Število življenjske poti 3
Otrok sprejema brez kančka slabe vesti. Še več! Zahteva brez kančka vesti. Dojenček, ki je lačen, se ne ozira na uro in mamino službo, joče sredi noči. Sprejemajte tudi vi.

Število življenjske poti 4
Nekaj novega prinaša lahko olajšanje, zato se ozirajte po novih navadah, pristopih in tudi osebah. Novo poznanstvo se lahko razvije v nekaj prav posebnega v tem času.

Število življenjske poti 5
Pogovor lahko reši marsikatero zagato v tem tednu, zato se potrudite čim bolj razločno izražati. V vaši bližini so osebe, ki vam lahko zelo pomagajo z nasvetom.

Število življenjske poti 6
Ko smo potrpežljivi, si dovolimo tudi spočiti. Povejte, kdaj ste se nazadnje res spočili? Brez slabe vesti si vzemite več časa za sebe in negujte svoje telo in zdravje.

Število življenjske poti 7
Razum bo deloval močneje, zato lahko lažje preoblikujete miselne vzorce ter izjave, ki vas sabotirajo. Kdaj sami sebi sporočate, da ''saj je v redu'' in, da niste dovolj dobri?

Število življenjske poti 8
Pa smo v času sprostitve in osvobajanja – najbolj priporočljivo, da kar od vas samih. Kdaj ste do sebe prezahtevni in sebe sabotirate, ker je okolici lažje, če ste šibkejši?

Število življenjske poti 9
Radi pomagate in ob tem se počutite notranje izpolnjeni. Podobno srečo, ki jo doživljate, ko pomagate svetu, si dopustite občutiti tudi, ko počnete nekaj dobrega zase.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.