Magazin > Horoskop in Numerologija
792 ogledov

NuMeRoSKoP  za teden od 24. 12. do 30. 12. 2018

Božič
Obračate nov list ali se odločate za ponatis?

Lekcije 52. tedna: 
Kadar imamo občutek, da smo ujeti v začaran krog, se zgodbe ponavljajo. Včasih se zdi, da na to nimamo vpliva, včasih pa tudi sami ne prevzamemo odgovornosti. Navada je železna srajca in zato se ne hudujmo kadar nam določenega negativnega vzorca ne uspe hitro presekati. Pomembno je zavedanje, da je sprememba potrebna. 

Novo leto je nov list. V zgodovini časa bel in čist. Kaj pa leto 2018? Kakšno poglavje v knjigi vašega Življenja je bil ta čas? 

Imate izbiro. Lahko se iz leta 2018 naučite lekcije, zaprete knjigo (učbenik) in odprete novo. Tako kot v šoli. Danes ne kukate v učbenik iz tretjega razreda osnovne šole. Danes bi posegli po leksikonu (ali Wikipediji), zato morda zaprite poglavja v svojem življenju katera ste prerasli, pa naj gre za slog življenja, način prehrane, komunikacije, delovnih navad ali pa način kako se ljubite…

 Vedno se najde prostor za rast in napredek. 

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kaj bi si želeli, da bi se uresničilo v 2019?
Kako lahko sami to dosežete?
Se na kakršenkoli način sabotirate?

UGODEN ČAS ZA:
Refleksijo
Pogovor s svojo dušo
Odmik v tišino


 Število življenjske poti 1
Odločno ravnajte v smeri svojih sanj. Stopite na pot sebe. A ne pozabite, da ni pomemben le preboj - pomembno je ohranjat ravnovesje, harmonijo. Torej, pazite se zaletavosti.  Ne reagirajte, ampak delujte. 

Število življenjske poti 2
Radi prisluhnete osebam okoli sebe in se ravnate tako, kot ste mnenja, da bi jih osrečilo. Kaj točno pa bi vas osebno osrečilo? Kdaj se se nazadnje to vprašali? In kdaj ste nazadnje o tem tudi nekaj naredili?

Število življenjske poti 3
Zaželite si nekaj do sedaj nepoznanega. Nekaj, o čemer še niste razmišljali.  Vem, da imate dovolj domišljije, a zanima me pravzaprav: imate dovolj poguma, da sledite svojim najbolj drznim sanjam? 

Število življenjske poti 4
Bi bilo možno, da preveč svoje moči predajate mnenju drugim? Je možno, da tuje besede v vas prebudijo previdnost, ki vodi v strah in nato se ne premaknete z mesta, na katerem ste? Si upate sami naprej?

Število življenjske poti 5
Ste oseba, ki resnično zna uživati. Torej, znate se predati gurmanskemu užitku, oziroma, bomo dejali, trenutku. Tokrat se vprašajmo koliko svoje energije v to vložite? Ste domiselni ali le sledite vzgibu?

Število življenjske poti 6
Znova smo v točki, ko prevzemamo odgovornost za izbire preteklosti - a tokrat prevzemite odgovornost za izbiro vsakega dneva posebej. Kaj izbirate? Se odločate s pogledom usmerjenim v preteklost?

Število življenjske poti 7
Spremembe in znova spremembe. Se otepate nekega novega načina razmišljanja? Morda samo malo preveč analizirate, namesto, da bi preprosto, občutili? Bi se lahko opazovali ta teden? Kako delujete?

Število življenjske poti 8
Srček bo ponovno živ in srečen. Prepustite se čustvom in občutite. Ne zapirajte se radosti, ne iščite razloga zakaj bi nekaj lahko bilo narobe. Vi niste narobe. Zavedajte se tega. Dragoceni ste. 

Število življenjske poti 9
Razum je orodje, ki vam bo koristilo ta teden, čeprav bi morda imeli občutek otopelosti. Vse je v redu, vzemite si nekaj več časa za sebe.  Več časa in več miru. Prisluhnite sporočilu, ki ga prinaša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice