Magazin > Horoskop in Numerologija
34 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 26. 6. – 2. 7. 2017

Lili Sorum Anže Godec
Ljubi življenje, da lahko ljubiš sebe.

Vse je povezano. Vsi smo povezani. Delimo si dih. Skupaj gradimo celoto.

Zavedajmo se vpliva prav vsakega posameznika ter seveda svojega. Smo dragocen doprinos, zato ravnajmo s seboj kot z dragocenostjo. In seveda, tudi z življenjem samim.

Ljubimo vsak dan. Veste, tisti, ki se bojujejo s težko boleznijo, bi bili tako veseli, če bi imeli še kakšen tak popolnoma lep in dovolj dober dan, nad katerim mi/vi samo vihamo nos.

Bodimo hvaležni.

Število življenjske poti 1
Možno je, da vas življenje preseneti in se vse postavi na glavo. Bodite veseli in se kotalite z življenjem kot otrok po hribu. Dopustite si doživeti in občutiti prav vse.

Število življenjske poti 2
Okrepite svojo samozavest – seveda tako, da ste samozavestni. Pa kaj, če se vam ob tem tresejo hlače, saj tega nihče ne ve. Pogum je delovati kljub strahu, zato: delujte.

Število življenjske poti 3
Dobri ste v komunikaciji zato nekomu v svoji bližini lahko pomagate, da se odpre. Občutljive osebe potrebujejo posebno nego, ki jo vi lahko nudite. Ne pozabite nase.

Število življenjske poti 4
Naj vam domišljija ne ponagaja – ni vse, tako kot se zdi te dni. Počakajte, da se prah poleže in slika se bo razjasnila. Predvsem ohranjajte svoja načela in prioritete.

Število življenjske poti 5
Naj se vam nikamor ne mudi. Če se karkoli komplicira, se to dogaja s prav posebnim razlogom. Življenje za vas pripravlja nekaj še boljšega. Bodite bolj potrpežljivi.

Število življenjske poti 6
Strasti se lahko prebudijo na najbolj nenavaden način, zato prav nobenega dela sebe ne zatirajte. Izkusite, doživite in izrazite. Zdaj je čas za užitek in svobodo. Vašo!

Število življenjske poti 7
Čustva nam lahko včasih zameglijo razum, ali pač? Ali nam pokažejo tisto, s čimer se nočemo soočiti?  V tem času ne presojajte z razumom, občutite s srcem. Vse!

Število življenjske poti 8
Ko znamo izpopolniti sebe, tudi dvignemo svojo vibracijo in na drugačen način zaužijemo energijo življenja. Bodite iskreni, pristni in oddajajte svojo resnico.

Število življenjske poti 9
Ko smo odločni, pravzaprav ne dopustimo druge možnosti. Omahovanje ni postaja na poti k razsvetljenosti. Zaupajte v sebe in se odločite po svojem lastnem občutku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.