Magazin > Horoskop in Numerologija
7 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 5. 9. do 11.9.

Lili Sorum Anže Godec
Čas osebne preobrazbe: postani metulj!

Poznamo rek: ''Kar je za gosenico smrt, je rojstvo za metulja''.

Prav nič več ne potrebujete več, da bi bili vi. Zaupajte vase, da ste dovolj zreli, močni ter veličastni. Razprite krila in zadihajte. Energija je še vedno počasna, a vseeno intenzivna. 

Prisluhnite srcu in šestemu čutu. Notranji otrok ni zgolj ljubka besedna fraza. Kako negujete svojega notranjega otroka? V tem tednu bo potreboval vašo pozornost, zato bodite ljubeč starš, prijatelj in na splošno, bolj topli do oseb okoli sebe, saj so vsi – vsak v svojem – procesu. 

Število življenjske poti 1
Ste pretrgali s preteklostjo v prejšnjem tednu? Občutek sedaj bi moral biti lahkotnejši in bolj svoboden. Bodite točno to, kar vi ste: vodja! Stojte pokončno. Glavo gor. 

Število življenjske poti 2
Bolje se boste počutili v svoji koži, a pazite, da se preveč ne trudite ugoditi drugim. Prav je, da jih upoštevate, a sedaj je predvsem čas za vas osebno in ne okolico!

Število življenjske poti 3
Življenje vam bo dalo krila, če boste znali prisluhniti in tudi slediti občutku notranje radosti. Ustvarjajte na način, ki vas osebno osrečuje. Česa že dolgo niste počeli?

Število življenjske poti 4
Počasi se daleč pride, bi bil lahko vaš moto. Energija vas podpira v izražanju svojih čustev, zato jih več ne zadržujte ter se ne obremenjujte z reakcijo druge osebe.

Število življenjske poti 5
Več spontanosti se bo prikradlo v vaš vsakdanjik, a naj vas ta ne ponese v neodgovornost. Pazite, kaj lahko (in kaj ne) preložite na jutri. Lažje se boste sprostili.

Število življenjske poti 6
Čustva bodo znova močnejša. Vsaka bolečina potrebuje razumevanje in vsaka radost izražanje. Ne trudite se skriti občutkov. Pretvarjanje se ne bo dobro končalo.

Število življenjske poti 7
Izjemen čas, da uvidite sebe kot zakladnico znanja ter izkušenj. Kako bi jih lahko podelili z drugimi na čim bolj razumljiv način? Zaupajte v svoje sposobnosti!

Število življenjske poti 8
Čas je, da ste vi. S svojim magnetizmom boste navdihovali okolico. Ne ozirajte se na dvomljivce ter kritike. Bodite mogočni kot lev, a ne ošabni. Sprejmite svojo moč!

Število življenjske poti 9
Zavedajte se, da na tak ali drugačen način zdravite svojo okolico. Kadar ste obupani, pa širite obup. Izbira je vaša. Stopajte po poti optimizma. Gre zgolj za izbiro. 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.