Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 8. 5. do 14. 5. 2017

Lili Sorum Anže Godec
Ringa ringa raja, Ego nam nagaja!

Naš notranji zmajček tolovajček, kot jaz poimenujem naš ego, bo aktivnejši. Hitreje nas bodo zmotile osebe, ki so zagledane vase. Bodimo potrpežljivi, kajti kaj hitro se lahko zgodi, da vse, kar očitamo drugim, počnemo tudi sami.

Obenem pa smo v času močnih premikov naprej, če le sledimo svojemu klicu duše in ne ega. Torej, tu leži glavni izziv.

Razlikujmo med brezpogojno ljubeznijo in sprejemanjem sebe, ko je potrebno posledično postavit mejo in reči 'ne' ter med sebičnih delovanjem ega. Niste sebični, če poslušate sebe. Prav je, da smo skromni, kar pomeni, da nismo destruktivno objestni – ne pa, da moramo hoditi okoli skorajda v preperelih oblačilih.

Če pa svoj prav, potrebe in negativno energijo vsiljujete drugim, si lastite zasluge tujega dela, morda nekoga celo potegnete za nos, da bolje zaslužite, pa se seveda zgodba spremeni.

Število življenjske poti 1
Stopajte umirjeni v komunikacijo z osebami, ki se zdijo napadalne v besedah. Prav možno je, da vam bo nekdo močno pritisnil na gumbe vaše potrpežljivosti.

Število življenjske poti 2
Če imate občutek, da vas ne razumejo, si pomagajte s plastičnimi primeri. Navedite prizor iz filma ali kaj podobnega. Možno je, da se bo star nesporazum zgladil.

Število življenjske poti 3
Bodite pozorni na svoje počutje. Kako bi lahko svoj življenjski stil izboljšali? Če se na čustveni ravni pojavijo strahovi, si vzemite čas za sebe. Umirite se. Varni ste.

Število življenjske poti 4
Obkroža vas energija sprememb, kateri se na neki ravni otepate. Ne bojte se občutka nepoznanega, saj so pred vami dnevi pozitivne energije. Zaupajte v sebe.

Število življenjske poti 5
Posvetite se vam dragi osebam. Če se določenega občutka znotraj sebe nikakor ne otresete, poiščite sporočilo. Še namig: možna je nova zaljubljenost.

Število življenjske poti 6
Resnica se bo pokazala, zato si pred njo ne zatiskajte oči prav možno je, da boste (nad seboj) pozitivno presenečeni. Dober čas za učenje ter urejanje dokumentov.

Število življenjske poti 7
Odločno se odprite svojim sanjam. Nikamor ni treba po njih hodit, preprosto odprite se jim, a bodite zelo natančni pri definiciji česa si pravzaprav želite.

Število življenjske poti 8
Zdaj je čas za sprejemanje in energijo žetve. Ne potrebujete biti lovec za uspehom. Bodite sprejemnik uspeha. Nihče drug ne potrebujete postati. Vse že ste.

Število življenjske poti 9
Vse prevečkrat se zgodi, da vas ljudje poiščejo samo, ko vas potrebujejo. Zdaj je čas, da naredite malo čistke. Postavite se zase in se odmaknite stran od izkoriščevalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.