Magazin > Horoskop in Numerologija
2 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 9. 6. do 15. 5. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Ukrotimo svoj Ego!

V tem tednu se bomo bolj zavedali svojih hrepenenj in želja. Opazujm,o česa si želimo, in poskusimo razumeti, zakaj. Kaj je tisto, kar pogrešamo v življenju? Ne iščimo potešitve v drugih, temveč iščimo notranjo moč v sebi.

Osebe, ki rade dominirajo, bodo v tem času nekoliko bolj naporne. Sedaj je pravi čas, da se postavite za sebe. Bodite prijazni, a nepopustljivi, ko postavljate svoje meje. Dovolj ste stari in odrasli, da veste kaj hočete - in česa ne.

Pometimo pred svojim pragom.

Število življenjske poti 1
Opazujte svoje odnose. Kateri odnosi so tisti, za katere bi dejali, da so ključni v vašem življenju? Obstajajo osebe, s katerimi se družite zgolj iz koristi ali ugodja?

Število življenjske poti 2
Okrepite svojo notranjo moč. Prav nikomur niste dolžni 'polagati računov'. Zavedajte se svoje lastne pravice do odločitve. Ne čakajte na privolitev druge osebe.

Število življenjske poti 3
Nekaj več vztrajnosti bo potrebno. Pomembno je, da vsake besede ne vzamete kot napad, temveč preprosto počakajte, da se situacija umiri in razjasni.

Število življenjske poti 4
Spremenili boste svoj pogled na neko osebo ali situacijo. Naj vas preteklost ne zavede. Ljudje se spreminjamo. Pri komu ste spregledali spremembe? Ne zaupajte preveč.

Število življenjske poti 5
Čustva bodo določala vaše počutje. Uporabite jih za raziskovanje sebe. Kdo ste v odnosu do drugih ljudi? Kakšen partner ste? Zagotovo doprinesete veliko.

Število življenjske poti 6
Idealen čas za osebnostno rast. Obenem tudi obdobje, ko prenehamo verjeti v pravljice in se zdi, da nam je koprena padla z oči. Raziskujte. Iščite Resnico.

Število življenjske poti 7
Bolj podjetno in energično se boste soočali z vsakdanjimi izzivi. Naj vas ne zavede sladka omama: ''ker imam prav''. Delite svojo modrost; ne vsiljujte svoje znanje.

Število življenjske poti 8
Sprejmite lepo energijo ter zdravljenje. Spustite pričakovanja in se odprite čudežem. Sedaj ni čas, da bi bili aktivni. Sedaj je čas, da imate preprosto sebe radi.

Število življenjske poti 9
Eni izmed redkih ste, pred katerimi se odpirajo nova vrata. Prepričajte se, da vas vodi srce in ne Ego. Ne delujte iz potrebe; temveč preprosto iz Ljubezni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.