Magazin > Horoskop in Numerologija
12 ogledov

Odgovor numerologinje - šifra: amelie20

(Foto: null) Žurnal24 main
Zanima me, zakaj imam vedno tako zapleteno ljubezensko življenje ... Kdaj bom imela resno zvezo?

V Številu duše, ki opisuje naše srčne zadeve, imate karmični dolg 19/1, kar pomeni, da na nek način odplačujete svoje dolgove iz prejšnjih življenj. Sicer tukaj težko podrobneje opišem ta dolg; na kratko - pomeni, da v preteklosti (ali prejšnjih življenjih) niste ravnali korektno, uporabljali ste svojo moč, položaj ter sposobnosti nadvlade, da bi drugi opravljali delo namesto vas. Ta dolg je na primer zelo tipičen pri rock zvezdnikih, saj simbolizira tudi zlorabo drog, alkohola ter seksa. V tem življenju se predvsem učite spoštovanja drugih ter požrtvovalnosti.

Glede resne zveze – v letošnjem letu ste pod vplivom števila 5, ki je značilno za zabavo, lahkomiselnost ter uživanje, tudi število afer za eno noč. Mislim, da letos ne bo kaj obetavno leto... Nasprotno pa bo leto 2009 pod vplivom števila 6, ki je število poroke in družine, zato lahko pričakujete kak pozitiven premik na ljubezenskem področju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.