Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

Odgovor numerologinje - šifra: Equilibrium

numerologija03_1703 Žurnal24 main
Želim izvedeti, kakšno bo moje zdravstveno stanje v prihodnosti?

Do svojega 27. leta se nahajate v svojem prvem življenjskem ciklu pod vplivom števila 9, ki simbolizira zdravilstvo ter duhovno ozaveščanje. Ne glejte na svoje telo kot na predmet, prisluhnite mu in preko svojih zdravstvenih izkušenj boste kasneje v življenju znali pomagati drugim, predvsem pa tudi sami sebi. Do 29.leta se nahajate v prvem obdobju vrhuncev pod vplivom števila 3, in izzivov pod vplivom števila 6; kar pomeni, da namenite več časa ter nežnosti tudi sebi. Ne jemljite si tako k srcu težav drugih, kajti s tem, da se obremenjujete, jim ne pomagate. Rajši uporabite vplive števila 3 in jih razvedrite s kako dobro šalo ali navihano pozornostjo.

Vaše Število življenjske poti je 9, kar mi pove, da se boste preko življenja na tak ali drugačen način ukvarjali s pomočjo drugim in neke vrste zdravilstvom; bodite pa previdni, da se preveč čustveno ne vpletete v slabše zdravje drugih ter ne ponotranjite njihovih vzorcev. V letošnjem letu ste pod vplivom števila 4, ki opozarja, da poskrbite najprej za svoje zdravje; bodite previdni pri prehrani in zdravem načinu življenja, uredite si zdravstveno zavarovanje in podobno. Starostna vibracija je pod vplivom števila 7, kar mi pove, da boste veliko preučevali sebe, svojo zdravstveno zgodovino ter družinsko dediščino na tem področju. Zapomnite si, ne glede na slabo počutje in podobno, to so lekcije, ki jih potrebujete, da boste kasneje znali stati ob strani drugim, a zdaj najprej ljubeče poskrbite zase.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.