Magazin > Horoskop in Numerologija
19 ogledov

Odgovor numerologinje - šifra: medena

(Foto: null) Žurnal24 main
Kako najti srečo z osebo ki, ima seštevek rojstnega datuma 7?

Žal je edini podatek, ki ste ga podali le Število življenjske poti. Skupek vseh petih osebnih števil je celotna slika osebe, poleg tega pa je potem možno narediti primerjalno tabelo med vami ter to osebo, iz katere se jasno vidi, česa se en od drugega učita ter kje se skladata in kje sta si različna. Poleg tega je Število duše tisto, ki govori o romantiki, o željah srca in hrepenenjih duše. No, kljub temu, poglejva; a imejte v mislih, da je tole le en aspekt vaše ljubljene osebe.

Ta oseba ima rada svojo intimo, zato ne vrtajte vanj. Ko bo prišel čas, se vam bo sam odprl. To ne pomeni, da vam osebno ne zaupa, tak pač je. Potrebuje svoj čas, da se odmakne ter premelje, analizira in tuhta v sebi. On je nekdo, ki ceni kvaliteto v vseh stvareh, ne pa kvantiteto le teh. Veliko več mu pomeni ena ura kvalitetnega časa, preživetega z nekom, kot pa celo popoldne, če je ta čas na nek način brez veze "zabit skupaj". Verjetno ga nekaj še prav posebej zanima v življenju, in o tem si želi izvedeti VSE; zato bi si nabrala veliko lepih pogledov, če pokažete iskreno, neprisiljeno zanimanje za to.

Konkretno vam lahko svetujem iz danih podatkov, da se sprostite, da mu dovolite svoj čas zase ter si v tem času privoščite nekaj lepega. Pojdite na manikuro, na sprehod, preberite kako dobro knjigo ali klepetajte s prijateljico na kavi. Ne jemljite osebno njegovih zahtev po času zase.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.