Magazin > Horoskop in Numerologija
24 ogledov

Odgovor numerologinje – šifra: miklavz

Žurnal24 main
Nekaj je narobe v zvezi s 30. 04. 1956. Zanima me, kako bo naprej, tudi kariera. Družina tudi za 02. 08. 1982 in 03. 01. 1986. In seveda moje zdravje.

Tudi vi ste mi poslali le rojstni datum svojega dragega, zato ne morem izračunati vsega, kar bi lahko sicer . Vi ste po svojem 26. letu v drugem življenjskem ciklu, pod vplivom števila 6, ki si želi družine in podpore ter navezanosti; vaše število duše je 8, kar pa nakazuje, da si želite potrditev omenjenega. Morda pogrešate kako toplo besedo, ki je bila prej izrečena, ali pa romantično gesto – zavedajte se, da so to dejanja in potrebe ega – vaše srce v sebi ve, ali vas on ljubi ali ne, pa če vam ne nameni niti globokega pogleda. Letos ste v osebnem letu pod vplivom števila 2, ki bo vajino zvezo sicer krepilo, tako kot vse druge vaše odnose, pa naj bodo prijateljski, družinski, odnosi med sodelavci ... On pa je letos pod vplivom števila 8, kar pomeni, da je podjetniško naravnan – želi si akcije in takojšnjih rezultatov, ne pa osladne romantike. Morda je težava ravno v tem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.