Magazin > Horoskop in Numerologija
26 ogledov

Odgovor numerologinje - ŠIFRA: število 6

Žurnal24 main
Zanima me usoda s sedanjo partnerko. Ali bova ostala skupaj

Vaše Število življenjske poti je 11/2, njeno pa 4 (na žalost mi niste posredovali njenega imena, da bi lahko naredila natančnejši izračun), kar pomeni, da vas ona prizemljuje, ker je z nogami čvrsto na tleh, veliko ji pomenita iskrenost ter zanesljivost. Je odgovorna in se drži reda,vi pa ste senzibilnejši. Imate močno razvito intuicijo ter smisel za komunikacijo. Sta čudovita kombinacija dveh ekstremov, vi delujete bolj po občutku, ki ga čutite nekje v sebi, ona pa vedno bolj racionalno. Na nek način je ona vaše sidro, da ne odplavate med oblake, vi pa njej kažete kako magčne so lahko sanje.

Vi se nahajate v obdobju pod vplivom števila 1, ki vam nosi nove začetke ter izzive, polni ste zagona in zanosa; ona pa je pod vplivom števila 9, ki čustveno zaljuključuje ter se pripravlja na obdobje, pod vplivom števila 1. Vi rabite nekaj več dogajanja letos, ona pa miru. Posledično je vajina zveza lahko naporna, a vsekakor vaju izpolnjuje na mnogih nivojih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.