Magazin > Horoskop in Numerologija
18 ogledov

Odgovor numerologinje – šifra: tehtnica

Žurnal24 main
Imam kozmetični salon. Ponujena mi je bila razširitev salona, s katero bi imela možnost razširiti tudi svoje storitve.

Imam kozmetični salon. Ponujena mi je bila razširitev salona, s katero bi imela možnost razširiti tudi svoje storitve. Zanima me, kakšne možnosti imam, ali je zdaj pravi čas oziroma ali bi bila to sploh dobra rešitev zame.

Odgovor numerologinje
Ste oseba, ki ima izjemno razvito intuicijo in še eno malokdaj razvito lastnost, znate biti na vodilnem položaju ter obenem dobro sodelovati. Žene vas hrepenenje po popolnosti in harmoniji, ste ambiciozni in hkrati previdni. Zaradi vsega naštetega naj vas ne skrbi, da bi vas lahko ogoljufali. Letos ste pod vplivom števila 2, ki povezuje in je sicer počasnejše leto, kar se tiče razvoja, lansko leto je bilo veliko ugodnejše. Starostna vibracija pa je 8, kar pomeni, da razvijate svoje poslovne sposobnosti in rastete na tem področju. Nahajate se v svojem drugem obdobju vrhuncev in izzivov, ki so tudi pod vplivom števila 8 – lekcije življenja, ki vas čakajo, so poslovnega tipa. Energija vas podpira v rasti in razvoju. Zaupajte svojemu notranjemu glasu in ga združite s svojimi sposobnostmi preračunavanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.