Magazin > Horoskop in Numerologija
22 ogledov

Odgovor numerologinje – šifra: USPEH13

Žurnal24 main
Kaj mi je namenjeno v življenju? V čem sem dobra? V katero smer naj se v življenju obrnem? Na katerih področjih bom zadovoljna in izpopolnjena ...?

Vi ste mi pa resnično zadali kar nekaj vprašanj, čeprav v navodilih piše, da le eno ...

Vaše število življenjske poti je 8, kar sicer pomeni, da ste izjemno dobra v uporabi svoje avtoritete, trženja svojih sposobnosti in v poslovnem razmišljanju. Če ste nekje močni, se tega zavedate in to cenite. Vaše število usode je 11/2, ki je mojstrsko število, pomeni pa med drugim, da se znate nasloniti na svojo intuicijo in da ste izjemno senzibilni, druge začutite in razumete tudi takrat, kadar se oni sami ne. Imate karmični dolg 16/7, ki vas ovira na vaši poti – ne zapirajte se preveč vase in zaupajte.

Letos ste v osebnem letu pod vplivom števila 7, zato ni slučaj, da se ubadate s tovrstnimi vprašanji. Raziskujte sebe, berite knjige, pojdite na delavnice – vse to vam bo pomagalo začrtati si pot, po kateri se boste razvijali in tudi dosegli zadano. Imate dobre sposobnosti komuniciranja, dela z ljudmi, sodelovanja in tudi vodenja, izvrstno se znate organizirati torej ... Kaj čakate?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.