Magazin > Horoskop in Numerologija
10 ogledov

Odgovor numerologinje – ŠIFRA: zveza12

Žurnal24 main
S sodelavko se poznava že več let, v zadnjem času pa sva se bolj zbližala. Oba sva poročena, pa me zanima, kako kaže za naprej.

Žal mi niste posredovali tudi njenih podatkov, da bi lahko primerjala vajini Števili duše. Vi ste izjemno tankočutna oseba, zato začutite določene dele nje, ki jih drugi ne zaznajo. Nahajate se v osebnem letu pod vplivom števila 6, ki simbolizira družino, poroko, pa tudi ločitev. Žal nimam več podatkov o vajini zvezi z ženo, vsekakor pa bo tole leto odločilno za to. Število 6 ugodno deluje na medsebojne odnose, a obenem spodbuja tudi njihovo prekinitev, če niso iskreni in ljubeči. Zato se zavedajte, da če se globje zapletete s sodelavko, to lahko privede tudi do (neprostovoljne) ločitve. Nikakor niste v obdobju, ko bi si lahko privoščili avanturo brez posledic. Ali se boste z ženo spet zbližali in obudili morda nekoliko zaspano ljubezen ali pa se boste od nje dokončno odtujili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.