Magazin > Horoskop in Numerologija
4258 ogledov

Pozor vse do 15. aprila

Merkur Shutterstock
Trikrat na leto se Merkur na svoji poti navidezno ustavi in nato pomika nazaj. V tem času gre lahko vse narobe ...

Retrogradni Merkur so krivili za izgubo japonskega satelita, motnje na Twitterju in Facebooku in celo zakonske težave. Celo publikacija International Business Times se je v članku "Kako preživeti njegovo čudno moč?“ razpisal o tem nebesnem pojavu, ki se sicer zgodi večkrat na leto.

Razloga za paniko ni, je pa kljub temu dobro, da ste v tem času pazljivi. Merkur je planet komunikacije, vpliva pa tudi na tehnologijo, posel in potovanja. Astrologi svetujejo, da se, kadar je retrograden, izogibate nakupom tehnoloških igračk in aparatov.

V tem času prav tako ni dobro podpisovati pogodb ali sklepati novih poslov, saj je verjetnost, da so vam bile nekatere informacije zamolčane, zelo velika. Tudi svoj prvi zmenek raje prestavite na kasnejši dan, svarijo. V tem času zato ne bodite preveč aktivni. Raje počivajte in ga izkoristiti za raziskovanje, analiziranje in revizijo.

ura budilka Magazin Kaj ura rojstva pove o vas?

Njegov vpliv najbolj občutijo ljudje, ki so rojeni v znamenju device, saj je Merkur njihov vladar.

Merkur bo v letošnjem letu retrograden v obdobjih od 23. marca do 15. aprila, od 26. junija do 19. avgusta ter od 17. novembra do 7. decembra.

Nekateri astrologi vendarle dodajajo, da ni vse črno v teh obdobjih, ter da naj se v tem času ljudje bolj posvetimo sebi, svojim raziskovanjem in položimo račune sami sebi.

ljubezen, seks Magazin Astrologija: V spalnicah teh parov se od strasti kar bliska
Komentarjev 1
  • paya 06:49 23.marec 2018.

    Pišete, kot da smo divjaki iz amazonske džungle, ki imajo svojega vrača! Haloooo !