Magazin
20 ogledov

Hrvaška spet med najboljšimi

Kornati
1/12
Shutterstock
Spet se je med najboljšimi znašla Hrvaška. Moči sta verjetno v imenu dobička združila Lonely Planet in Visa, ki sta izbrala dvanajst dežel, ki so priljubljen počitniški/popotniški cilj. Kam skupaj vabita potovalno in finančno cesarstvo?

Visa in Lonely Planet na skupni spletni strani predstavljata dvanajst destinacij po svetu – za vsako deželo med drugim najdete prispevke in predlagane potovalne načrte, ki so nastali pod okriljem Lonely Planeta, Visa pa je za vsako destinacijo prispevala denarne nasvete. Uporabni so tudi povezava, ki vodi na spletno stran, kjer iščete bankomate, ki omogočajo dvigovanje s kartico Visa, aplikacija, ki nestrpno odšteva dneve do vašega odhoda, ter čisto kratke predstavitve dežel Just Landed v obliki PDF dokumentov. Za trenutek, ko prispete na cilj!

Azija vodi, Južne Amerike ni nikjer

Raziskave kažejo, da je za 70 odstotkov potnikov internet primarni vir informacij pri načrtovanju potovanja, čeprav je vse težje najti nove in zanesljive informacije, so pri Visi razložili, zakaj so se odločili za sodelovanje z Lonely Planetom. Pri Lonely Planetu pa pravijo, da jih potniki velikokrat sprašujejo, kako v tujini priti do gotovine in kako varno poslovati s kreditnimi karticami. V galeriji poglejte skupni izbor Vise in Lonely Planeta, ki nista spregledala lepot Hrvaške. Poleg nje Evropo zastopata le še Ukrajina in Rusija, sicer pa je spredaj Azija, popolnoma pa je spregledana Južna Amerika. Dvanajsterico vam ponujamo, ker je ugled (razvpitost?) Lonely Planeta že tolikšen, da noben njegov izbor ne ostane nespregledan. Oglejte si ga, pa čeprav vodiči Lonely Planet niso več vaši najljubši.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.