Magazin
45 ogledov

Ikea bo odprla poceni hotele

Ikea, Kitajska, ponaredek Reuters
Pri Ikei so se odločili, da bodo razširili svojo ponudbo. Po Evropi bodo namreč odprli sto nizkocenovnih hotelov, prve bodo zgradili v Nemčiji, Veliki Britaniji, na Nizozemskem in na Poljskem.

Ikea, ki je zaradi razumnih cen in pestre ponudbe znana kot podjetje po meri človeka, je sporočila, da se bodo preizkusili še v hotelskem poslovanju. Po različnih delih Evrope nameravajo odpreti sto nizkocenovnih hotelov, ki bodo svojim gostom ponujali domač ambient po ugodni ceni, opremljeni pa bodo seveda s pohištvom iz Ikee, poroča britanski Daily Mail.

Ikea bo svoje prve hotele odprla v Veliki Britaniji, Nemčiji, na Poljskem in na Nizozemskem, nato pa bodo hotelsko verigo razširili še po drugih delih Evrope. "Čez nekaj tednov bomo sporočili lokacijo našega prvega hotela v Nemčiji, načrtujemo pa tudi gradnjo študentskih domov in počitniških kampov," je sporočil menedžer Ikee, Harald Müller.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.