Magazin
25 ogledov

Izlet po vodni gladini

deskanje
1/3
Sub-Planet
Veslanje stoje. Lahko učljiv šport, ki krepi telo ter pomaga odkrivati lepote obale, rek in jezer.

Sproščanje. Ste ljubitelj mirnih voda in narave? Preizkusite veslanje stoje ali sup (ang. stand up pedalling), ki ga lahko združite s prijetnim izletom. Gre za najhitreje rastoči vodni šport na svetu, ki navdušuje tudi Slovence. "Veslate lahko na vseh jezerih oziroma mirnih vodah," pravijo pri Sup-planetu. S posebnimi deskami pa bi se lahko odpravili tudi na divje vode.

Najpreprostejše surfanje

Tisto, kar je naredilo veslanje stoje tako priljubljeno, je dejstvo, da je preprosto in se ga je mogoče hitro naučiti. "Ne potrebujete nobenega predznanja – takoj ko vam kdo poda le nekaj osnovnih informacij, se s tem športom ukvarjate sami," povedo pri Sup-planetu in priporočajo, da prve veslaje naredite z izposojeno opremo.

Tura po Sloveniji

Najbolj priljubljene lokacije v Sloveniji za ukvarjanje s tem športom so Velenjsko, Šmartinsko, Bohinjsko in Blejsko jezero. Na desko stopite za uro ali dve, lahko pa se odločite tudi za organizirano turo po Sloveniji, pri kateri organizatorji poskrbijo tudi za opremo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.