Magazin
475 ogledov

Kaj obleči na prvi zmenek

zmenek, par, ženska, moški Shutterstock
Zmenjene ste za prvi zmenek, pa seveda ne veste, kaj bi oblekle. Bodite previdne, da z izbiro oblačila ne boste sporočale česa drugega, kot bi hotele.

Prvi vtis je zelo pomemben na prvem zmenku, tako za ženske kot za moške. Notranja lepota je še vedno pomembnejša od zunanje, kar pa ne pomeni, da ste lahko videti kakršnekoli. Zagotovo se boste za zmenek malo bolj uredile kot za v službo ali za klepet s prijateljicami, zato je dobro razmisliti o tem, kaj dejansko obleči.

Nekoč večerja, danes kaj drugega

Če že veste, kje bo zmenek, bodo predpriprave lažje. Za potep po mestu ali v naravi zagotovo ne boste obule vrtoglavih pet. Če bosta imela romantično večerjo v dragi restavraciji, bo morda bolje, da oguljene kavbojke pustite doma. Če vas je povabil na kakšen športni dogodek ali koncert, pa večerna obleka ni ravno najprimernejša.

Prvi zmenki so bili v preteklosti sinonim za večerjo v dragi restavraciji, tekom let pa se je to močno spremenilo. Zmenek je lahko kjerkoli. Če ne veste, kam vas bo peljal in kaj bosta počela, je morda najbolje, da se oblečete športno-elegantno.

Nakupovanje je odveč

Vsaka ženska bo takoj pomislila, da nima kaj obleči. Za več ur se bo zapodila v nakupovalne centre in mrzlično iskala pravo obleko. Popolnoma odveč. Moški vas praviloma ni videl tolikokrat, da bi prepoznal kakšen kos garderobe, pa tudi če je, ga oblačilo zagotovo ne bo zanimalo. Pobrskajte po omari in si pripravite zmagovalno kombinacijo. Izberite še primerne dodatke, vendar s pravo mero okusa in količine.

Kaj še?

Ne glede na to, kam se bosta odpravila, je najpomembnejše, da oblačilo ne razkriva preveč, saj boste takoj dale napačen vtis. Enako velja za kričeče barve ali kombinacijo barv, ki se ne ujemajo. Ne pozabite tudi na urejene lase, saj moške izredno privlačijo. Tudi prvi vonj je zelo pomemben, zato ne pozabite na dober parfum. A le nekaj kapljic, z dišavo se nikar ne polivajte. Čevlji so prav tako pomembni, vendar morajo oblačilo dopolnjevati in ne preveč izstopati. Enako naj velja za plašče in druge modne dodatke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.