Magazin
28 ogledov

Ko je v seksu dovoljeno vse ...

Položaj, ki zahteva popolno predajo ljubimke. Žurnal24 main
Dober seks naj bi pomenil tudi to, da je dovoljeno vse, piše v "bibliji seksa". Tudi njena popolna predaja njemu in obratno.
"Dovoljeno vse" z drugimi besedami pomeni "če (oziroma ker) te ljubim, lahko narediš, kar hočeš". Da le vse ostane v razumnih mejah, seveda. Ananga Ranga uči, da je dokaz popolne predaje med drugim nedotaknjeni položaj – to je položaj, pri katerem ljubimka telesa ne more premikati in jo ima moški na nek način "v oblasti". Ona leži na hrbtu in noge pokrči tesno k telesu. Njena kolena so naslonjena na partnerjev prsni koš. On položi kolena na zunanjo stran njenih stegen, ji z dlanjo podloži zadnjico, jo rahlo privzdigne in nato vstopi vanjo.

Za moškega je ta položaj razmeroma preprost – suvanje je enostavno in ljubljenje mu prinaša velikanski užitek. Za žensko naj bi bilo malo drugače. Za tiste, ki jih vzburja nemoč in dejstvo, da nimajo nadzora, je lahko nedotaknjeni položaj zelo dražljiv, telesno pa ni preveč zadovoljiv. A izjeme potrjujejo pravilo in veliko žensk v nedotaknjenem položaju zelo uživa, saj penis stene vagine boža nekoliko drugače.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.