Magazin
53 ogledov

Kopalnica, odlična investicija

Sanacije kopalnic so med večjimi stroški gospodinjstev. Žurnal24 main
Predelava kopalnice je kar zajeten strošek. Vendar je vredno investirati, saj je prijetna in praktična kopalnica središče doma.

Starejše kopalnice se v primerjavi z modernimi smernicami izvedbe kopalnic zelo razlikujejo od današnjih. Tu gre predvsem za možnost vgradnje modernih in funkcionalnih elementov, ki je nekje bolj mogoča kot drugod. Pri prenovi je nujno poiskati mojstra, ki bo svoje delo opravil dobro. Najmanj, kar si lahko želite, je, da bo po prenovi potrebna dodatna prenova.

Ključni elementi v kopalnici

  • Odločitev za prho, kopalno kad, ali kar oboje je prvo vprašanje, na katerega si morate odgovoriti. Če nikoli niste bili med tistimi, ki uživajo v namakanju v kopalni kadi, si omislite prho, saj boste tako tudi pridobili na prostoru.
  • Pred umivalnikom mora biti dovolj prostora za prosto gibanje.
  • Odlagalne površine so izredno pomembna komponenta za različne malenkosti, biti pa morajo v neposredni bližini umivalnika.
  • Shranjevalni prostor za toaletne potrebščine in brisače je primeren za malo večje kopalnice. Če imate manjšo kopalnico, potrebščine te vrste shranjujte v drugem prostoru.
  • Ogledala prilagodite velikosti kopalnice. Večja kot so ogledala, večje bo kopalnica delovala. Na trgu obstaja veliko različnih ogledal, omislite si tako, ki bo dalo dušo vaši kopalnici.
  • Za ogrevanje imate na voljo različice ogrevalnih naprav in grelnikov za brisače. Prilagodite jih velikosti kopalnice.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.