Magazin > Lepota & telo
52 ogledov

7 prehodnih jaken

H&M, 39,95 EUR
1/7
H&M
Ko se bo poletje dokončno poslovilo, bo čas za jakne in trenčkote.

Kakšne modne smernice napoveduje jesen, nam je zaupala modna oblikovalka Maja Štamol Droljc.

Modni suknjiči

Med pregledi trendov, ki jih s svojimi kolekcijami napovedujejo modni oblikovalci, je opaziti, da bomo letos nosili daljše suknjiče, ki po obliki spominjajo na moški suknjič, lahko pa imajo tudi zavihane rokave,” je prihajajoče prehodne jakne opisala Štamol Droljčeva in poudarila, da pri kombiniranju takšnega suknjiča skoraj ne morete zgrešiti, saj lahko z njim modno nadgradite vsak videz.

Usnje za urbane

Zagovornice urbanega videza bodo najbolj navdušene nad usnjenimi jaknami, ki so po besedah Štamol Droljčeve pravi kontrast daljšim suknjičem in trenčkotom. Tako imenovana motoristična jakna se pogosto zapira z zadrgami in ima žepe, največji modni krik pa je usnjena jakna v vzorcu pitona.

Nepogrešljivi trenčkot

Trenčkot je skozi čas uspešno kljuboval različnim modnim zapovedim. Dolgo je vztrajal v značilnem sivobež odtenku, zdaj pa se pojavlja v številnih barvnih različicah. Trenčkoti segajo večinoma do kolen, se dvoredno zapenjajo in poudarjajo postavo; zadrga je uporabljena samo pri športnejših različicah, je za konec povedala oblikovalka.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.