Magazin > Lepota & telo
30 ogledov

Beckhamu bodo postavili devet kipov

David Beckham EPA
Blagovna znamka H&M več kot obožuje Davida Beckhama, ki so ga že drugič vključili v svojo kampanjo. Britanskemu zvezdniku bodo namreč postavili kar devet kipov.

Švedska blagovna znamka H&M je ustvarila devet trimetrskih kipov Davida Beckhama, s čimer želijo obeležiti že drugo sodelovanje z britanskim zvezdnikom; David za H&M namreč spet predstavlja moško kolekcijo spodnjega perila. Kipe bodo postavili na različnih lokacijah po New Yorku, Los Angelesu in San Franciscu, na ogled pa bodo od nedelje, 19. avgusta do četrteka, 23. avgusta.

Slavni nogometaš, ki je prvo kolekcijo za H&M predstavil februarja letos, je dejal, da njegovi sinovi niso najbolj navdušeni nad njegovim poziranjem v spodnjem perilu. "Rekli so mi: 'Oči, pa ne že spet. Saj je v redu, ampak vsi te bodo videli v boksaricah'," je ob ponovnem sodelovanju dejal Beckham. Kaj bodo šele rekli na njegove trimetrske kipe ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.