Magazin > Lepota & telo
38 ogledov

Beyoncé zaupala, kako je shujšala

Beyoncé FameFlynet
Beyoncé je zelo hitro po porodu presenetila s sanjsko postavo. In če vas zanima, kako ji je uspelo, naj vam povemo, da tudi ona, kot večina mamic, med drugim prisega na dojenje.

Beyoncéjine priprave na porod so bile, kot si lahko predstavljate, čisto zvezdniške, saj se priprave skoraj niso razlikovale od tistih za na rdečo preprogo. "Pred porodom sem se odpravila na oblikovanje obrvi, urejanje nohtov, pedikuro, urejanje pričeske, na ustnice sem nanesla bleščilo. No, vseeno se med porodom nisem počutila lepo, ampak, kdo se? Med nosečnostjo sem se tako zredila in zatekla, da se nisem več prepoznala," je za revijo People svoje priprave na porod opisala zvezdnica, ki pa je bila že dva meseca po rojstvu hčerkice Blue Ivy videti, kot da sploh ne bi rodila.

Dojenje in štetje kalorij

Kako ji je uspelo tako hitro izgubiti odvečne poporodne kilograme? Tudi slavna mamica velik delež pripisuje dojenju: "Z dojenjem sem izgubila večino kilogramov. Dojenje je zelo dobro za mamo in za otroka, zato ga ženskam priporočam." Seveda pa je zvezdnica za postavo morala narediti še nekaj več. Kilograme je izgubljala tudi s telovadbo. Beyoncé pravi, da je začela s krajšimi sprehodi, nato pa je od tri- do štirikrat na teden telovadila in tekla, pazila pa je tudi na prehrano – štetje kalorij je bilo obvezno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.