Magazin > Lepota & telo
9045 ogledov

Bi verjeli, da je ta znana Slovenka še najstnica?

Gaja Prestor Instagram
Kljub rosnim letom, je že ena najbolj vročih in vplivnih domačih estradnic.

O pevki Gaji Prestor ste zagotovo že slišali. Poleg lepega glasu, pevka osvaja tudi z zavidljivim stasom. Zanjo se je ogrel celo zmagovalec resničnostnega šova Kmetija Franko Bajc, za katerim vzdihujejo številna dekleta, a je Gajino srce že oddano. Pevka je namreč že več kot pol leta v zvezi z modnim oblikovalcem Luko Dovšakom, s katerim si deli tudi ljubezen do mode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by GAIA 🌟 (@gajaprestor) on

19-letnica je namreč ena tistih domačih zvezdnic, ki ima na tisoče Instagram oboževalcev, s katerimi pogosto deli tudi modne in lepotne nasvete in ne le svoje glasbene izdelke. Tako je pred kratkim posnela video, v katerem razkriva nasvete za popoln poletni videz, čeprav je sama videti božansko tudi povsem brez ličil!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing can stop me. ⭐️🌍

A post shared by GAIA 🌟 (@gajaprestor) on

To je nekaj njenih najljubših lepotnih trikov …

V poletnem času se zmanjša uporaba ličil, a kljub visokim temperaturam lahko ustvarimo obstojen make up. Pomembno je, da pred nanosom ličil poskrbimo za ustrezno zaščito kože. Kljub toplim dnevom, ženske rade posegamo po ličilih in prekrijemo vse nepravilnosti.  A se zgodi, da nas potenje izda in ličila izginejo. Tega je vajena tudi Prestorjeva, ki se z neprijetnim potenjem sooča tudi pod vročimi odrskimi lučmi, zato se je naučila trikov, s katerimi ličila v ekstremnih pogojih ostanejo na mestu: "Ključna je dobra osnova, zato prisegam na kakovostne izdelke. Po vsakodnevni negi obraza ličenje vedno začnem s primerjem (bazo), ki ga na obraz nanesem s prstnimi blazinicami, čopičem ali gobico." Gaja, ki ima na Instagramu več kot 42 tisoč sledilcev, z njimi redno deli svoje stilske in lepotne skrivnosti. Njen zaščitni znak pa so ustnice, ki jih tudi čez dan rada poudari z živo rdečo šminko. 

Komentarjev 2
  • Avatar vec
    vec 11:20 22.julij 2019.

    Boga revca, tolk mlada pa že taka zvezda, skoz z nago ritjo letat po svetu pr teh letih ni ravno za hvalit se. No ja bo že.

  • Snežinko 11:20 22.julij 2019.

    ZNANA Slovenka? Ana, ne pretiravaj, no...