Magazin > VIP
36264 ogledov

Zaradi tega fanta Franko Bajc ne more do svoje "sanjske ženske"

franko bajc Saša Despot
Pred časom je razkril, katera znana Slovenka mu je všeč, a ona ljubi drugega.

Z udeležbo in zmago v resničnostnem šovu Kmetija so Franka Bajca, ki je trenutno del šova Zvezde plešejo, zasule trume oboževalk, Franko pa je takrat razkril, katera je všeč njemu. Omenil je pevko Gajo Prestor, ki pa je za naš portal takrat povedala, da iz te moke ne bo kruha, saj je srečno zaljubljena. 

Gaja je na ljubljanskem tednu mode LJFW pokazala, kdo je mladenič, ki ji tako močno greje srce, da zraven ne pride niti trenutno najbolj zaželen resničnostni zvezdnik pri nas. Simpatičen, kajne? Poleg vsega pa se golobčka dopolnjujeta tudi v modnem slogu, kar ni nič čudnega, saj je Gajin fant, Luka Dovšak, modni oblikovalec. Ljubezen je sicer še zelo sveža, saj je par skupaj šele štiri mesece, spoznala pa sta se preko skupnega prijatelja.

Očitno pa Gaje in njene glasbe ne obožujeta le Franko in njen srčni izbranec, pač pa tudi njenih 40 tisoč sledilcev na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If it's you and me against the world then so be it. @ljfw

A post shared by G A J A (@gajaprestor) on

Komentarjev 1
  • Avatar Marimedda
    Marimedda 00:41 05.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com

Sorodne novice