Magazin > Lepota & telo
33 ogledov

Blond pričeska z zelenimi prameni

lassana
1/10
Lassana
Blond osnova s temno-zelenimi prameni je eden bolj opaznih kontrastov, ki vladajo jesenskim in zimskim pričeskam.

London v Ljubljani

Kreativni timu Lassana, ki je svetovne modne smernice pričesk predstavil na seminarju London po Londonu, sta pri oblikovanju aktualnih kolekcij navdihnila Legendarna Bridget Riley in James Dean. Najnovejše smernice pričesk tako narekujejo drznost, grafične oblike in kontraste, v ospredju pa še vedno ostajajo tudi topli naravni toni s pridihom intenzivnih barv.

Moške trajne

Največje presenečenje so gotovo trajne pri moških, s čimer želijo Lassanini frizerji slovensko ulično modo dvigniti za stopničko višje in jo tako približati svetovnim uličnim trendom.

Slovenci smo ukalupljeni

Metod Tasič, vodja kreativnega tima pravi, da se moramo Slovenci naučiti prodajati modo: "Smo preveč ukalupljeni in se preveč oklepamo znanega, ne upamo si dovolj." Pot k drznosti in individualnosti sta gotovo kolekciji pričesk, s katerimi bodo pogumni posamezniki stopili iz množice. Boste med njimi tudi vi?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.