Magazin > Lepota & telo
32 ogledov

Bodoči ženin presenetil nevesto

mateja ivanšek in igor vućanec
1/8
Anže Petkovšek
Le še nekaj dni nas loči od Žurnalove sanjske poroke v Postojnski jami in na zadnjih pripravah nanjo smo bodoča mladoporočenca ujeli med plesnimi vajami.

Živahna glasba, plesni koraki in obrati se podijo po glavi Mateje in Igorja, ki bosta to soboto, 8. septembra, v Postojnski jami dahnila usodni da. Med poročnim plesnim tečajem smo ju presenetili v plesni šoli Bolero in se prepričali, da jima plesni koraki in ujemanje ritma na poroki ne bodo povzročali težav.

"Čeprav sta Igor in Mateja na prve plesne vaje prišla malo zadržana, saj si nista mislila, da jima bo ples šel tako dobro, sta hitro ugotovila, da imata več talenta, kot sta mislila," nam je zaupala Janja Pušl iz plesne šole Bolero, ki je zmagovalcema Žurnalove sanjske poroke v Postojnski jami podarila poročni plesni tečaj. Vas zanima, s čim nas bosta presenetila na otvoritvenem plesu in kaj jima povzroča največ težav?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.