Magazin > Lepota & telo
68 ogledov

Boris: "Presenetil me je odziv bralcev"

Boris Bunčič
1/2
Anže Petkovšek
"Po operaciji me je prek Facebooka kontaktiralo kar nekaj mladih s shizo. Všeč mi je, da jim lahko pomagam in svetujem," odziv na lepotno operacijo komentira Boris Bunčić.

Boris Bunčić, zmagovalec Preobrazbe, ki sta jo konec preteklega leta organizirala Žurnal24 in Poliklinika Bagatin, se je na nov videz že navadil. "Preklana ustnica se je zelo lepo zacelila, prav tako je oteklina na nosu v šestih mesecih že skoraj popolnoma izginila. Z rezultati sem res zadovoljen," nam je zaupal Boris.

Samozavestnejši

"Zdaj sem res bolj samozavesten, z rezultati pa so zadovoljni tudi domači, ki so bili pred operacijo skeptični, in pa seveda prijatelji. Presenetili so me tudi bralci Žurnala, ki so mi pošiljali spodbudna sporočila. Ni mi žal, da sem se prijavil na Preobrazbo," pravi Boris, ki se je na naše nagradno tekmovanje prijavil zaradi nezadovoljstva s samim seboj, ki ga je povzročila prirojena shiza.

Operacije so obsegale korekcijo nosu (povečanje in bolj simetrični nosnici) in korekcijo ter odpravo brazgotine nad zgornjo ustnico. "Operaciji sta uspeli odlično, ustnica se je lepo zacelila, nos ima že pravo obliko. Čeprav ustnica nikoli ne bo popolna, smo z rezultati zelo zadovoljni," pa operacijo komentirajo na Polikliniki Bagatin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.