Oglaševanje
3 ogledov

Preobrazba: Boris bo operiran danes

Boris Bunčić Boštjan Tacol
Še čisto malo, pa se bodo uresničile dolgoletne sanje zmagovalca Žurnalove preobrazbe, Borisa Bunčića. Operacija se bo namreč zgodila danes.

"Čisto nič me ni strah, zaenkrat še nisem živčen, bomo videli, kako bo jutri," nam je svoje občutke včeraj zaupal Boris.

Borisa bodo danes v zagrebški Polikliniki Bagatin operirali vrhunski kirurgi in mu s tem, kot pravi sam, omogočili srečnejše življenje, z veliko več samozavesti, kot je je imel do zdaj.

V prijavi na Preobrazbo si je zaželel korekcijo nosu, bolj simetrični nosnici in odpravo manjše brazgotine nad zgornjo ustnico, ki so posledica prirojene shize, in prepričal kar 80 odstotkov bralcev, ki so ga izglasovali za zmagovalca. Kot zmagovalec Preobrazbe si je Boris lahko izbral operacije v vrednosti 10 tisoč evrov, ki mu jih podarjata Žurnal24 in Poliklinika Bagatin.

Vas zanima, kako bo potekala operacija in kaj nam bo Boris zaupal po njej? Potem v prihodnjih dneh ne spreglejte novičk o poteku Preobrazbe.

Komentarjev 2
  • zic 17:26 20.december 2011.

    se opravičujem, ker pišem traparije...šele sedaj sem prebral zakaj gre...privoščim fantu, da se mu izpolni dolgoletna želja....me je pa zavedlo, čim slišimo nekaj o plastičnih zadevah pomislimo na brezvezno povečanje dojk, ustnic in ostalih nepotrebnih traparij...to pa kar rabi tale ...prikaži več fant je pa res nuja za njegovo samozavestno življenje...sori in čim več sreče!!!

  • zic 17:22 20.december 2011.

    ali si bo dal povečati dojke?