Oglaševanje
8 ogledov

Boris: Vsi so verjeli, da bom zmagal

Boris Bunčić Boštjan Tacol
Boris Bunčić, zmagovalec Preobrazbe, se bo v ponedeljek odpravil na prvi pregled na Polikliniko Bagatin, ki mu skupaj z Žurnalom24 podarja lepotne operacije v vrednosti deset tisoč evrov.

Boris si je zaželel rekonstrukcijo zgornje ustnice in brazgotine nad ustnico ter korekciji nesimetričnih nosnic, ki so posledica shize.

Zakaj ste se prijavili na Preobrazbo?
Že prej sem rad gledal takšne oddaje na televizijah in sem si rekel, če bo kdaj kaj podobnega pri nas, se bom prijavil tudi sam. Sprva sem s prijavo malo okleval, ko pa sem prebral, da se na Preobrazbo prijavljajo tudi moški, sem bil odločen, da poskusim.

Kako je to sprejela družina, kakšni so bili odzivi prijateljev?
Na začetku je za mojo prijavo vedela le mama in nekaj prijateljev, z objavo polfinalistov pa so izvedeli še ostali. Vsi so bili navdušeni in že od začetka verjeli, da bom zmagal. Jaz v to nisem upal verjeti.

Kakšna je bila vaša reakcija, ko ste izvedeli, da ste zmagovalec Preobrazbe?
Na začetku sem bil presenečen, saj zmage nisem pričakoval, potem pa sem bil zelo vesel. Komaj čakam operacijo.

V ponedeljek imate pregled na Polikliniki Bagatin, kjer boste s pomočjo 3D tehnologije videli, kakšni bodo rezultati operacije. Ste kaj nestrpni?
Živčen nisem nič, komaj čakam pregled in še bolj operacijo.

Vas zanima, kako je bilo na pregledu v Polikliniki Bagatin in kakšen bo Boris po operaciji? Potem nas spremljajte še naprej.

Komentarjev 1
  • puksicd 11:42 18.november 2011.

    Vesel sem, da je zmagal prav on. Prepričan sem, da si je edini zaslužil zmago in prav je tako. Upam, da bo operacija 100-odstotno uspela in da boš zadovoljen z rezultatom. Drži se!

Sorodne novice